Túszdráma: Kiszabadították az alkalmazottakat

Forrás: AFP -
rendőrség túszdráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennyolc túszt tartottak fogva Franciaországban fegyveres bűnözők. A rendőrség szerint eredetileg rablást terveztek, nem terrorakció volt. 

Három fegyveres tizennyolc túszt ejtett egy áruházban, a Párizs-közeli Villeneuve-la-Garenne-ben. Néhány órával később a terrorelhárítók kiszabadították az alkalmazottakat. A Primark üzlet egyik dolgozója 7 óra körül küldött sms-t egy ismerősének arról, mi történt. A túszejtők előtte fél órával hatoltak be.

Forrás: AFP

Egy rendőrségi forrás szerint fegyveres rablásról van szó, nincs bizonyíték arra, hogy terrorakcióra készültek a túszejtők. A Sputnik News információi alapján az egyik túszejtő a Primark alkalmazottja.

Túszdráma: fegyveresek tartanak fogva civileket egy francia boltbanhttp://www.life.hu/news/20150713-francia-villeneuve-la-garenne-ben-ejtettek-tuszokat-fegyveresek-egy-boltban.htmlTúszdráma zajlik Franciaországban: Villeneuve-la-Garenne-ben a feltételezések szerint két fegyveres ejtett túszokat egy bevásárlóközpontban. News--Három nap eső után csütörtökön tér vissza a forróság: Íme a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20150712-jovo-heti-idojaras-harom-nap-eso-utan-csutortokon-ter-vissza-a-forrosag.htmlAz ország felett átvonuló hidegfront miatt a következő napokban mérséklődik a felmelegedés, esőre, erős szélre is számítani lehet. A hét közepétől ismét napsütéses idő várható 30 Celsius-fok feletti maximumokkal, a hétvégén azonban újabb hidegfront érkezik.NewsThinkstockAmerikai állampolgár lett az olimpiai bajnok magyar tornásznőhttp://www.life.hu/news/20150712-amerikai-allampolgar-lett-az-olimpiai-bajnok-magyar-tornaszno-onodi-henrietta.htmlTöbb, mint 20 év eltelt azóta, hogy Ónodi Henrietta 92-ben a barcelonia olimpián aranyérmet szerzett. A szépséges tornásznő ez idő alatt többek között háromszoros anyuka és amerikai állampolgár lett.NewsMTIElindult a 20. Budapest Pride - több ezer felvonuló kampányol az elfogadásért http://www.life.hu/news/20150711-elindult-a-budapest-pride-tobb-ezer-felvonulo.htmlHuszadik alkalommal rendezték meg idén a Budapest Pride-ot, amely nemcsak egy felvonulás, hanem egy egyhetes, feminista és antirasszista szemlélettel működő leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű rendezvénysorozat, amely a rendszerszintű és hétköznapi hátrányos megkülönböztetés ellen küzd. NewsHoppá! Csőd szélén a királyi család? Erzsébeték túlköltekeztekhttp://www.life.hu/news/20150711-hoppa-csod-szelen-a-kiralyi-csalad.htmlA Globe magazin címlapján azt állítják: hivatalos, hogy csődbe ment a királyi család. NewsOrigoElhunyt Omar Sharif – A színészlegenda 83 éves volthttp://www.life.hu/news/20150710-elhunyt-omar-sharif-a-szineszlegenda-83-eves-volt.html83 éves korában távozott az élők sorából az egyiptomi származású, világhírű színész.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.