Özönvíz: hatalmas záporra, viharos széllökésekre számíthatunk ma

Forrás: Thinkstock -
zivatar hőségriadó időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a nap első felében folytatódik a napos idő, de a déli óráktól kezdve előbb a Dunántúlon, majd délutántól a Dunától keletre is erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. 

Előbb a Dunántúlon, majd délutántól keleten is elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok, délkeleten várható a legkisebb eséllyel csapadék. Egy-egy heves zivatar is előfordulhat. Csütörtökön a Dunántúlon időnként megerősödhet az északira forduló szél, egyébként csak zivatar környezetében lehet átmenetileg erős vagy viharos széllökés.

Forrás: Thinkstock

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 25 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 32 és 38 fok között alakul, az Alföldön lesz a legmelegebb.

Vigyázz! Új módszerrel törik fel az e-mail fiókokathttp://www.life.hu/news/20150723-uj-modszerrel-torik-fel-az-e-mail-fiokokat-smsben-kernek-jelszot.htmlVigyázz! A Symantec amerikai biztonsági vállalat közleményben hívja fel a figyemet: egy új, eddig ismeretlen módszerrel törik fel az e-mail fiókokat. News--Napi sokk: emberfejet találtak a váci erdőbenhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-sokk-emberfejet-talaltak-a-vaci-erdoben-a-rendorseg-nem-erositette-meg-es-nem-is-cafolta-a.htmlNemrégen egy eltűnt személy keresése okán vonult ki a váci rendőrség a váci erőség területére. Ezúttal azonban egy emberfejet találtak itt.NewsA kocsiban felejtettek egy kétéves kislányt - megfulladt a tűző naponhttp://www.life.hu/news/20150722-a-kocsiban-felejtettek-egy-keteves-kislanyt-meghalt-a-tuzo-napon.htmlA járókelők vették észre, hogy egy lezárt autóban hosszú ideje mozdulatlanul ül egy kétéves kislány, ők értesítették a mentőket és a rendőrséget. NewsThinkstockSokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--Utolsó perceiben felesége volt Haás Vander Péter melletthttp://www.life.hu/news/20150716-haas-vander-peterrol-betegsegerol-testvere-zsofia-meselt.htmlTavasszal került kórházba egy váratlan rosszullét miatt Haás Vander Péter, akit július 13-án ért a halál. NewsUtolsó perceiben felesége volt Haás Vander Péter melletthttp://www.life.hu/news/20150716-haas-vander-peterrol-betegsegerol-testvere-zsofia-meselt.htmlTavasszal került kórházba egy váratlan rosszullét miatt Haás Vander Péter, akit július 13-án ért a halál. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.