Cilla Black halál énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Cilla Black, a 60-as évek egyik legismertebb énekesnője. 

A spanyol rendőrség is megerősítette, hogy 72 éves korában elhunyt az angol nemzetiségű Priscilla Maria Veronica White, ismertebb nevén Cilla Black. Még nincs meg minden vizsgálat eredménye, de szinte biztos, hogy a világsztár természetes halállal halt meg. Azért a spanyol rendőrség nyilatkozott az énekesnő ügyében, mert Ibizán találták holtan.

Forrás: Northfoto

Cilla Black a 60-as években volt nagyon népszerű, őt tartották a legkelendőbb liverpooli énekesnőnek a Beatles után. Számtalan zenei díjjal büszkélkedhetett.

Nem múlhatott el botrány nélkül Bobbi Kristina Brown temetésehttp://www.life.hu/news/20150802-nem-mulhatott-el-botrany-nelkul-bobbi-kristina-brown-temetese.htmlA hétvégén volt Whitney Houston lányának temetése, de a családi borány nem maradt el. News--Szurkolj ma délután Hosszú Katinkának és Cseh Lacinak!http://www.life.hu/news/20150802-hosszu-katinka-europa-cseh-laszlo-orszagos-csuccsal-elodontos.htmlMa délután kár lenne kihagyni a vizes világbajnokságot!NewsMTITizenegy éves kisfiú lehet a Mount Everest legfiatalabb csúcshódítójahttp://www.life.hu/news/20150731-tizenegy-eves-kisfiu-lehet-a-mount-everest-legfiatalabb-csucshoditoja.htmlEgy tizenegy éves kaliforniai fiú, Tyler Armstrong akar a legfiatalabb csúcshódítóként feljutni a Mount Everest 8848 méter magas csúcsára.NewsThinkstockMegvannak az első fotók Whitney Houston lányának a temetésérőlhttp://www.life.hu/news/20150801-megvannak-az-elso-fotok-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-temeteserol.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Bobbi Kristina Brown 22 évesen, július 26-án hunyt el. Temetését ma tartják Atlantában.News--Gyász! Meghalt Sinkó Lászlóhttp://www.life.hu/news/20150801-sinko-laszlo-szinesz-elhunyt.htmlAz ismert színész, akit a nemzet művésze címmel is kitüntettek, életének 75. évében hunyt el. News--60 millió forintért árverezték el Marilyn Monroe sírkövéthttp://www.life.hu/news/20150731-marilyn-monroe-sirkovet-60-millio-forintert-arvereztel-el.htmlMarilyn Monroe sírjának régi névtábláját több mint 212 ezer dollárért (60 millió forintért) árverezték el Beverly Hillsben.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.