Megszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝

Forrás: Facebook / Kálmán Csilla -
modell vér Balatonfüred verekedés szórakozóhely arc Kálmán Csilla Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este:  megverték és súlyos sérüléseset szerzett.

"Ahogy kint beszélgettünk, észrevettük, hogy összeszólalkozott a mi társaságunkkal egy lány, aki egy nagyobb, főként színes bőrűekből álló csapat tagja volt" – kezdte Kálmán Csilla.

Kálmán Csilla az eset után Forrás: Facebook / Kálmán Csilla

"Egyébként már bent is feltűnően viselkedtek, mintha magukénak érezték volna az egész helyet. Siettünk oda, ahol a veszekedés, pofozkodás volt, hiszen a barátainkat bántották. A velem lévő fiút egy színes bőrű srác azonnal földre vitte és hárman kezdték el rugdosni, ütlegelni. Én pedig hirtelen azt éreztem, hogy az említett lány elkapja a karomat, a lendülettől az arcom a betonon csattant. Azt már a barátom mesélte el, hogy a lánynak a férje még hátulról, ököllel belevert a földbe. Én annyira emlékszem, hogy vérben úszott az arcom és hogy tovább folytatódott körülöttem a verekedés." - meséli tovább a fitnessmodell.

Csillát mentő vitte a veszprémi kórházba, ahol ellátták sérüléseit - csúnyán megsérült az arca, fájlalja mind a két vállát. A kötéseket pedig a napokban szedték le az arcáról.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban elmondta: csoportos garázdaság miatt hét ember ellen indult eljárás, közülük ötöt állítottak elő. Csilla nem tesz feljelentést.

Gyilkosság történt egy budai szociális otthonban: az ápoló szándékosan ölthttp://www.life.hu/news/20150812-gyilkossag-tortent-egy-budai-szocialis-otthonban-megfojtott-egy-idos-asszonyt-az-apolo-es-tovabbi.htmlDöbbenetes gyilkosság történt a fővárosi kamaraerdei idősek otthonában. NewsVajda Attila olimpikon: "a kajak-kenu egy tiszta sport"http://www.life.hu/news/20150806-vajda-attila-kucsera-gabor-kapcsan-a-kokainozasrol-es-doppingolasrol-beszel.htmlMélyen megrázott mindenkit, amikor kiderült: Kucsera Gábor is érintett a kokain-botrányban. Ennek kapcsán Vajda Attila olimpikonnal beszélgettünk.NewsOrigoTengerbe fulladhatott a világbajnok női búvár, Natalia Molchanovahttp://www.life.hu/news/20150806-a-foldkozi-tengerbe-fulladhatott-a-vilagbajnok-noi-buvar-natalia-molchanova.htmlA huszonháromszoros világbajnok, a szabadtüdős merülés legendája eltűnt a Földközi-tengerben. Valószínűleg életét vesztette, a keresés még tart.News--Napi cuki: így tüsszentenek (vagy csuklanak) az újszülött sünibébik - imádni való videóhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-cuki-igy-tusszentenek-vagy-csuklanak-az-ujszulott-sunibebik-imadnivalo-video.htmlA világ legtündéribb videóját osztotta meg a brit Wildlife Aid Foundation: három újszülött sünibébi tüsszentését (vagy csuklását) kamerázták le.NewsOrigoNapi sokk: emberfejet találtak a váci erdőbenhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-sokk-emberfejet-talaltak-a-vaci-erdoben-a-rendorseg-nem-erositette-meg-es-nem-is-cafolta-a.htmlNemrégen egy eltűnt személy keresése okán vonult ki a váci rendőrség a váci erőség területére. Ezúttal azonban egy emberfejet találtak itt.NewsÉlő adásban ütközött össze két autó - videóhttp://www.life.hu/news/20150717-elo-adasban-utkozott-ossze-ket-auto-a-bah-csomopontnal-mikozben-az-m1-csatorna-tudositott.htmlAz M1 aktuális csatorna kollégája a helyszínről bejelentkezve tudósított épp a forgalomról, mikor a háta mögött két autó csúszott egymásba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.