Felmondtak menő munkahelyükön, hogy utazgassanak - Most vécét súrolnak

pénz utazás munka pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal pár kíváncsi volt, mennyire jutnak messzire otthonuktól. Felmondtak jól fizető munkahelyükön, és útnak indultak.

Chanel Cartell és Stevo Dirnberger jó helyen dolgoztak, eleget kerestek, mégis úgy döntöttek, elindulnak Dél-Afrikából, és felfedezik a világot. A pár épp Aténban van, és bár Instagramjuk alapján úgy tűnhet, minden rendben van, egyáltalán nincs. Épp, hogy van pénzük enni valamit, azt is csak úgy, hogy a lány blogja alapján 135 vécét súroltak fényesre, 250 kiló tehéntrágya volt már a kezükben, 2 tonna követ cipeltek, 60 méter járdát raktak le, 57 ágyat ágyaztak meg, és már megszámolni sem tudják, hány borospoharat fényesítettek ki, azaz nagyjából minden alja munkát elvégeztek, hogy egyáltalán ételre fussa nekik. Nagyon kreatívnak kell lenniük, hogy túléljenek. Lekvárt és chipset esznek minden nap, és maximum öt órát alszanak.

Forrás: Instagram/How Far From Home

Egy nemzetközi munkaközvetítő oldalon keresnek szállást munkáért és ételért cserébe különböző országokban.

Forrás: Instagram/How Far From Home

A pár mégis a mennyben érzi magát. Van idejük gondolkodni, jól érezni magukat, és imádják, hogy bejárhatják az egész világot, semmit sem bántak meg.

Elkerüli a szerencse a Schumacher családot: Újabb versenybalesetet szenvedett Mickhttp://www.life.hu/news/20150901-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-ujabb-versenybalesetet-szenvedett.htmlMichael Schumacher 15 éves fia a Sachsenringen rendezett második verseny első körében ütközött össze két versenytársával.News--Más bűncselekményben is érintett lehet Oscar Pistorius?http://www.life.hu/news/20150831-oscar-pistorius-paralimpikon-cellajat-atkutatta-a-rendorseg.htmlÁtkutatta a rendőrség a paralimpikon celláját, miután feltételezésük szerint szoros barátságot ápolhatott a cseh bűnözővel és egyben börtöntársával, Radovan Krejcirrel.News--Elárverezik a Titanicon felszolgált utolsó ebéd egy étlapját http://www.life.hu/news/20150831-elarverezik-a-titanicon-felszolgalt-utolso-ebed-egy-etlapjat-es-egyeb-relikviakat-a-titanicrol.htmlA Titanicon felszolgált utolsó ebéd étlapját az 1. számú mentőcsónak egyik utasa, Abraham Lincoln Salomon mentett meg a tragikus sorsú hajóról: a dokumentum leütési árát 50-70 ezer dollár (14-20 millió forint) közé becsülik.NewsOrigoÖngyilkos lett az apa miután megtudta, hogy rákos a lányahttp://www.life.hu/news/20150831-ongyilkos-lett-az-apa-mert-megtudta-hogy-rakos-a-lanya.htmlA 73 éves férfi nem akarta megvárni, hogy eltemethesse lányát, ezért öngyilkos lett.NewsThinkstockMás bűncselekményben is érintett lehet Oscar Pistorius?http://www.life.hu/news/20150831-oscar-pistorius-paralimpikon-cellajat-atkutatta-a-rendorseg.htmlÁtkutatta a rendőrség a paralimpikon celláját, miután feltételezésük szerint szoros barátságot ápolhatott a cseh bűnözővel és egyben börtöntársával, Radovan Krejcirrel.News--Öngyilkos lett az apa miután megtudta, hogy rákos a lányahttp://www.life.hu/news/20150831-ongyilkos-lett-az-apa-mert-megtudta-hogy-rakos-a-lanya.htmlA 73 éves férfi nem akarta megvárni, hogy eltemethesse lányát, ezért öngyilkos lett.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.