Hét éve lejárt húst találtak egy étteremben az M1-esen

Forrás: Thinkstock -
étterem lejárt szavatosságú élelmiszer M1-es autópálya szavatosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főútvonalak menti éttermekben razziáztak, és olyat találtak az egyik vedéglátó helyen, amitől a szívunk is elállt. 

Több étterem nem ment át a rostán az ellenőrzések alatt, derült ki a Nébih közleményéből. A legtöbb helyen higiéniai problémákat és lejárt élelmiszereket is felfedeztek az ellenőrök. Az M1-es autópálya melletti egyik étteremben több éve lejárt termékeket találtak, például hét éve lejárt húsgolyót.

A Nébih több eljárást is indított, a lejárt árukat pedig megsemmisítették. Akár milliós bírságokat is kiszabhatnak a szabálytalanságokért.

Meghalt Pascal Chaumeil, a Szívrablók rendezőjehttp://www.life.hu/news/20150902-meghalt-pascal-chaumeil-rendezo.htmlÖtvenégy évesen távozott az élők sorából Pascal Chaumeil, francia rendező.News--Hupszi! Egy mobilvécén végezte dolgát a nő, mikor elvitte egy teherautóhttp://www.life.hu/news/20150902-mobilvecen-ult-a-no-mikor-elszallitotta-egy-teherauto.htmlNem lehetett valami jó napja a nőnek, akivel bekövetkezett, amitől minden fesztiválozó titokban retteg. News--Pont kerülhet a Madelein-ügy végrehttp://www.life.hu/news/20150902-madelein-ugyeben-inditott-nyomozast-lezarhatjak-mert-tul-sok-penzt-koltottek-ra.htmlA 2007 őszén eltűnt kislány ügyében indított nyomozást egy újabb nyilatkozat szerint hamarosan lezárhatják. De vajon miért?NewsOrigoHáromezer meztelen biciklis került egy ifjú pár esküvői fotójárahttp://www.life.hu/news/20150902-haromezer-meztelen-biciklis-kerult-egy-ifju-par-eskuvoi-fotojara.htmlHáromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.NewsThinkstockÍgy várakoznak a migránsok a Keletiben - Friss videóhttp://www.life.hu/news/20150901-igy-varakoznak-a-migransok-a-keletiben.htmlA Life.hu riportere a Keleti pályaudvarnál látogatta meg a tranzitzónában a vonatra várakozó migránsokat, hogy vizet vigyen nekik a rekkenő hőségben. Videónkból kiderül, miként fogadták a segítséget a bevándorlók, de az utca embere is hallatta a hangját a Magyarországot megosztó témában. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMár 66 éves Richard Gere, Hollywood legsármosabb színésze http://www.life.hu/news/20150901-richard-gere-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-es-66-eves-lett.htmlVannak férfiak, akiken nem fog az idő vasfoga, és a kor előrehaladtával csak még vonzóbbá válnak. Ilyen a ma 66. születésnapját ünneplő Richard Gere is, aki hollywoodi szívtipróként vonult be a történelembe.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.