Már 66 éves Richard Gere, Hollywood legsármosabb színésze

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Julia Roberts film Richard Gere buddhista Micsoda nő! születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak férfiak, akiken nem fog az idő vasfoga, és a kor előrehaladtával csak még vonzóbbá válnak. Ilyen a ma 66. születésnapját ünneplő Richard Gere is, aki hollywoodi szívtipróként vonult be a történelembe.

A szívdöglesztő sztár egyik legismertebb szerepe, a Julia Roberts főszereplésével készült Micsoda nő című film, amelynek zongoraszólóját is ő maga írta. Sőt, nemrég a 25. évforduló alkalmából újra megismételték a film híres csókjelenetét. A világsztár már húsz éve buddhista, emelett a szívén viseli a tibetiek sorsát. Gyakran röppentek fel hírek arról, hogy homoszexuális, de ezt sosem bizonyította senki.

Richard Gere és Julia Roberts a Micsoda nő! című filmben Forrás: Northfoto

Gere egyébként négy évig volt a gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford férje. Jelenleg egy nála 33 évvel fiatalabb nővel osztja meg az ágyát, akivel nemrég egy romantikus nyaraláson is részt vettek.

Richard Gere Forrás: AFP/Mario Laporta

Ma az egyik legismertebb, és leghíresebb színészek között tartják számon, és kora ellenére még ma is nők milliói rajonganak az amerikai színészért.

Richard Gere Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.