Tragédia! Lezuhant a Tom Cruise új filmjét forgató stáb kisrepülőgépe

Forrás: AFP -
forgatás tragédia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezuhant a kolumbiai Andokban pénteken a Tom Cruise Mena című új filmjét forgató stáb kisrepülőgépe. A szerencsétlenségben két ember életét vesztette, egy harmadik megsérült - jelentette be a latin-amerikai ország polgári légügyi hatósága.

A kétmotoros kisrepülőgép péntek délután Santa Fe de Antioquia városából tartott a közeli Medellinbe, amikor rossz időbe keveredett, vészjelzést azonban nem adott le.

Életét vesztette Alan Purwin, egy légi felderítési technológiával foglalkozó Los Angeles-i cég alapítója és elnöke, valamint a kolumbiai Carlos Berl. A sérült Jimmy Lee Garland amerikai pilóta. Őt a medellini kórház intenzív osztályán ápolják. Tom Crusie nem volt a gépen.

Forrás: AFP

A színész augusztus közepe óta forgatja a Mena című filmet Kolumbiában. Valós személyt, Barry Seal amerikai pilótát alakítja, a kábítószercsempészt a CIA szervezte be szolgálatába, hogy segítségével megpróbálják elfogni Pablo Escobart, a kolumbiai Medellin-kartell vezetőjét az 1980-as években. Sealt 1986-ban a louisianai Baton Rouge-ban meggyilkolták, valószínűleg a kartell bérgyilkosai - írja az Origo.

Alan Purwin nemzedékének egyik legjobb filmpilótája volt, olyan hollywoodi filmekben dolgozott, mint a Pearl Harbour, A Karib-tenger kalózai vagy a Trasformers.

Úszva akarja megkerülni a Földet a 60 éves extrémsportolóhttp://www.life.hu/news/20150912-martin-strel-extremsportolo-uszva-akarja-megkerulni-a-foldet.htmlÚjabb kihívásra készül Martin Strel, aki már végigúszta a világ nagy folyóit: úszva akarja megkerülni a Földet.News--Steven Seagalt is bevetnék az oroszok az alkoholizmus elleni kampánybanhttp://www.life.hu/news/20150911-steven-seagal-szineszt-is-bevetnek-az-alkoholizmus-elleni-kampanyban-oroszorszagban.htmlSteven Seagal színészt és Roy Jones profi ökölvívót és rappert is felkérték az Oroszországban tervezett alkoholizmus elleni kampány segítésére.News--Kezek nélkül tanítja a rászoruló diákokat - Megható történet!http://www.life.hu/news/20150911-jiang-shengfa-kinai-ferfi-kezek-nelkul-tanitja-a-raszorulo-diakokat.htmlEgy magasfeszültségű vezeték szerelésekor életveszélyesen megsebesült a 41 éves kínai férfi, Jiang Shengfa akinek mindkét karját amputálni kellett. Azóta megtanulta, hogyan boldoguljon nélkülük, sőt, még másokon is segít.News--Fővárosunkról neveztek el utcát a törökországi Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20150911-budapestrol-neveztek-el-utcat-a-torok-fovarosban.htmlBudapestről neveztek el utcát Törökország fővárosban, Ankarában.NewsThinkstockEltemették Czeizel Endrét: A genetikust az Óbudai temetőben búcsúztattákhttp://www.life.hu/news/20150911-czeizel-endre-orvos-genetikust-az-obudai-temetoben-bucsuztattak-penteken.htmlAz Óbudai temetőben kísérték utolsó útjára Czeizel Endre orvos-genetikust. Gyászbeszédében Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szép szavakkal tisztelgett Czeizel munkássága előtt.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huEz a brazil lány hasonlít a legjobban Megan Foxrahttp://www.life.hu/news/20150911-megan-fox-dublore-is-lehetne-egy-huszonegy-eves-brazil-lany.htmlClaudia Alende képeit nézegetve nem hittünk a szemünknek. A lány akár be is ugorhatna a hollywoodi színésznő dublőrének!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.