életveszélyes sérülés Kína ajánlat inspiráció diák panasz tanár munka segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magasfeszültségű vezeték szerelésekor életveszélyesen megsebesült a 41 éves kínai férfi, Jiang Shengfa akinek mindkét karját amputálni kellett. Azóta megtanulta, hogyan boldoguljon nélkülük, sőt, még másokon is segít.

A férfi elképesztő akaraterőről tett tanúságot a felépülésével, ráadásul kizárólag a szája és csonkjai használatával most újra teljes életet él. Az egykor tanárként dolgozó férfi sokáig visszavonultan élt, de amikor meghallotta, hogy egy közeli eldugott kis falu súlyos tanárhiánnyal küzd, munkára jelentkezett.

Forrás: Facebook/CCTVNews

Azóta ő lett az egyre üresedő szegény falu negyven diákjának kedvenc tanára. Nem is csodáljuk, hiszen a férfi inspiráló példát mutat. Nemrég egyébként egy nagyobb település iskolája hívta magához jóval több fizetésért, de a férfi nemet mondott az ajánlatra.

„Az életem soha nem volt egyszerű, de mindent sikerült túlélni. Bárhogy is van, élvezem az életet. Nem panaszkodom. Egyetlen dolog tesz igazán erőssé – a jó emberek, akik körülöttem vannak. A családom, a diákjaim, a barátaim” – nyilatkozta a férfi.

Forrás: Facebook/CCTVNews

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.