Paulo Coelhónak is van véleménye a menekülteket megrúgó tévésről

Paulo Coelho vélemény menekültek László Petra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legsikeresebb írója, Paulo Coelho az Instagramon mondott véleményt László Petra ügyéről, ami nagy port kavart az utóbbi időben.

"László Petra gonoszságától Cristiano Ronaldo jóságáig kevesebb mint tíz nap alatt. Tudom, hogy ez nem szabály, hanem kivétel, de milyen bátorító kivétel!" - írta bölcsen Paulo Coelho. A világhírű író egy képpárt osztott meg, amelynek egyik oldalán László Petra látható, amint épp elgáncsolja a menekült kisfiút, a másik oldalán Cristiano Ronaldo áll ugyanazzal a fiúval.

Oszama Abdel-Muhsen Algahadab és fia nemrég még Röszkén futottak a rendőrök elől, amikor László Petra kigáncsolta a férfit. A képek bejárták a világsajtót, közben apa és fia eljutottak Münchenbe. A korábban fociedzőként dolgozó férfinak aztán Spanyolországban ajánlottak edzői munkát. Oszamát és Zaidot szombaton a Real Madrid is meghívta Grenada elleni mérkőzésükre, a meccs elején a kisfiú Cristiano Ronaldóval futott ki a pályára.
Forrás: Facebook/ Paulo Coelho

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.