Kis pápának öltözött baba nevettette meg Ferenc pápát

áldás Amerikai Egyesült Államok kisbaba jelmez Ferenc pápa vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keresztény egyházfő éppen egy amerikai körúton van, melynek során körüljárja az ottani közösségeket, és találkozik több politikussal is. Hétvégén Philadelphiában járt, ahol egy utcai menet alatt igazán különleges meglepetésben részesült. 

Dana Madden pápajelmezbe öltöztette a kislányát, hogy ezzel mutassa ki a tiszteletét a pápa felé. Amikor a menet odaért, az anyuka a magasba tartotta a babát, amit Ferenc pápa észre is vett. Rögtön elkezdett nevetni, és odavitette magához a kis pápát. Quinn kapott egy puszit a homlokára az idős egyházfőtől, majd visszavitték őt az édesanyjához - írja a Daily Mail.

"Az egyik biztonsági ember elárulta, hogy mindenki nagyot nevetett a történtek láttán. El sem hiszem, hogy sikerült megnevettetnünk. Csodálatos élmény volt" - mondta Dana Madden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.