Kidobta a hetedik emeletről újszülött babáját egy nő

Forrás: Thinkstock -
eltitkolás gyilkosság terhesség szülés emelet New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában adott életet gyermekének a New York-i Jennifer Berry, aki a szülés után kidobta babáját a hetedik emeletről.

A 33 éves nő párjával élt együtt a bronxi lakásban, ahol végrehajtotta szörnyű tettét. A nő állítólag eltitkolta terhességét a férfi elől, aki maga is azt vallotta: fogalma se volt róla, hogy barátnője babát vár. El sem tudjuk képzelni, hogy ezt hogyan sikerült kivitelezni, de a szülést is úgy oldotta meg a nő, hogy párja semmit nem vett észre belőle.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A New York Times információi szerint a rendőrséget egy szemtanú hívta, aki látta, ahogy a nő kihajítja az ablakon az éppen csak világra jött babát. A vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy a baba élve jött világra, így a nőt gyilkossággal vádolják. Azt azonban egyelőre nem tudjuk, mi vezérelte őt a megbocsáthatatlan tett elkövetésében.

Alex Honnold: „Elég ciki lenne beleesni egy gleccserszakadékba"http://www.life.hu/news/20150930-alex-honnold-a-vilag-egyik-legjobb-hegymaszoja-bevallott-mi-erez-amikor-biztositokotel-nelkul-maszik.htmlAz amerikai sziklamászó sztár, rendíthetetlen nyugalommal, biztosítókötél nélkül hódítja meg a legmeredekebb sziklafalakat, pedig tisztában van vele, egy rossz döntés, és abban a pillanatban véget ér az élete. News--Egy tévéshow miatt bukott le az évek óta bújkáló erőszakolóhttp://www.life.hu/news/20150930-egy-teveshowban-bukott-le-az-evek-ota-bujkalo-eroszakolo.htmlTöbb nőt rabolt el és erőszakolt meg egy férfi, aki több mint 20 évig bújkált. Kedden rendőrkézre került. NewsThinkstockHosszú órákon át kínozták társai a 17 éves lányt http://www.life.hu/news/20150930-summer-emu-gregg-17-eves-lanyt-hosszu-orakon-keresztul-kinoztak-baratai.htmlÜtlegelték, lánccal verték, majd arra kényszerítették, viselkedjen kutyaként. A 17 éves Summer 3 napon át feküdt kórházban sérülései miatt. NewsOrigoKiderült, mit tesz Erzsébet királynő, ha a férje előbb hal meg, mint őhttp://www.life.hu/news/20150930-kiderult-mit-tesz-erzsebet-kiralyno-ha-a-ferje-elobb-hal-meg-mint-o.htmlFülöp herceg és Erzsébet királynő már 68 éve házasok. A királynő életében a herceg volt az egyetlen férfi, így nagyon megviselné, ha meghalna. News--Mellrázós sportriporternőért őrül meg most az internethttp://www.life.hu/news/20150930-ava-fiora-sportriporterno-mellrazassal-koszon-el-nezoitol.htmlMeztelenkedés, sport és finom ételek - Ava Fiore tudja, mi vezet a világhírnév felé. NewsOrigoIlyen cuki kisfiú volt Lewis Hamilton - Sosem látott fotó!http://www.life.hu/news/20150930-lewis-hamilton-forma-1-es-pilota-sosem-latott-gyermekkori-kepet-tett-kozze-magarol-instagramon.htmlHát lehet valaki ennél ennivalóbb? Sosem látott gyermekkori képet posztolt magáról a Forma-1-es pilóta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.