gyertyatartó asztalterítő videó CNN Ferenc pápa hamis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa videó látott napvilágot Ferenc pápáról, aki a szentmise közben egy laza mozdulattal lerántja a terítőt a hatalmas gyertyatartókkal megpakolt asztalról.

Az újító szellemiséggel megáldott pápából mi egyébként ki is néznénk ezt a vagányságot, de úgy tűnik, a felvétel hamis volt.

A videót pedig az egyik legismertebb amerikai hírcsatorna, a CNN is leadta. Az igazság azonban valahogy így fest:

Ferenc pápa hajléktalanszállást nyit a Vatikán közelében

Igazán egyedülálló kezdeményezés jön létre Ferenc pápa kérésére, aki a Szent Péter tér közelében alakítana ki szállást hajléktalanok részére. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Csernobilba újra visszatértek a nagytestű emlősök http://www.life.hu/news/20151006-csernobilba-nagyban-megnott-az-allat-populacio-az-elmult-evekben.htmlHarminc évvel a világ egyik legsúlyosabb nukleáris balesetének helyszínére a jelek szerint újra visszatér az élet. A katasztrófa területén jávorszarvasok, rőtvadak, és farkasok hemzsegnek. News--Váratlan tragédia - Meghalt a levegőben az A320-as repülő pilótájahttp://www.life.hu/news/20151006-meghalt-a-levegoben-az-a320as-repulo-pilotaja.htmlA CNN jelentette a légi tragédiát: meghalt az American Airlines egyik utasszállító gépének pilótája. News--Hét órán át feküdt egy halott nő a gyorsétterembenhttp://www.life.hu/news/20151006-het-oran-at-fekudt-egy-halott-no-egy-gyorsetteremben-az-alkalmazottak-nem-vettek-eszre.htmlHihetetlen! El sem tudjuk képzelni, hogy az étterem alkalmazottjai mivel voltak annyira elfoglalva, hogy nem vették észre az asztalra borult nőt. NewsThinkstockMás nő nevét suttogta szex közben, majdnem belehalt http://www.life.hu/news/20151006-mas-nevet-mondta-szex-kozben-a-ferj-majdnem-belehalt-a-hibaba.htmlEgy házaspár éppen romantikus éjszakáját töltötte együtt, amikor a férj nem a felesége keresztnevét kezdte el sóhajtozni. A nő nem tétlenkedett. News--Jim Carrey gyógyszereivel adagolta túl magát a színész barátnőjehttp://www.life.hu/news/20151006-jim-carrey-gyogyszereivel-adagolta-tul-magat-a-szinesz-baratnoje-cathriona-white.htmlAhogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White, aki a legfrissebb hírek szerint a színész gyógyszereivel végzett magával. News--Sokkoló! Egy szemmel és orr nélkül született a torz babahttp://www.life.hu/news/20151006-egy-szemmel-es-orr-nelkul-szuletett-a-torz-baba-egyiptomban.htmlEgy egyiptomi anya kisgyermeke orr nélkül és a feje közepén elhelyezkedő egy szemmel jött világra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.