A pedofil babysitter vallomása: "Túl gyorsan esek szerelembe"

Forrás: www.uk24.work.com -
szex babysitter pedofil szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először szólalt meg a 21 éves Jade Hatt, aki szexuális kapcsolatba keveredett egy 11 éves fiúval. A fiatal nő állítja, a fiú azt mondta, idősebb, ő pedig hitt neki.

A 21 éves babysitter, aki 11 éves fiúval szexelt, bevallotta, túl gyorsan esik szerelembe. Jade Hatt a fiúra vigyázott, és egyszercsak levetkőzött, majd szexre biztatta a gyereket. A nő megúszta a börtönt, mert a fiú apja - akivel Jade korábban szintén szexelt - azt mondta a bíróságnak, a gyerek már készen állt a szexre, és Jade egy "strigula" volt csak neki...

Forrás: www.uk24.work.com

A nő felkerült a szexuális bántalmazók listájára hét évre. "Ismerkedtünk, főztem neki, és hagytam, hogy játsszon az Xboxával. Mikor megcsókoltam, visszacsókolt, volt, hogy ő csókolt meg. Nem tudom, mi vett rá arra, hogy megtegyem. Ennél jobb ember vagyok. Mikor abbahagytam vele a dolgot, elmentem vécére, ahol rázkódva sírtam, és arra gondoltam, mit tettem? Akkor ő megkérdezte, mi a baj, mire azt válaszoltam, nem tehetem ezt, nem gondolkoztam" - mondta a fiúról és az esetről a nő - "Túl gyorsan esek szerelembe." Az aktus összesen körülbelül 45 másodpercig tartott, a nő élvezte, a fiú viszont elmondása szerint nem, mert tudta, hogy helytelen, amit csinálnak.

A gyerek állítólag azt mondta a babysitternek, hogy idősebb. A nő úgy gondolta, 16-17 körüli.

Közeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!http://www.life.hu/news/20151006-egy-heten-belul-havazhat.htmlNem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg. NewsOrigoMeghalt a Beatrice egykori gitárosa, dalszerzője, Lugosi Lászlóhttp://www.life.hu/news/20151006-meghalt-lugosi-laszlo-a-beatrice-egykori-gitarosa.html64 évesen, súlyos betegségben hunyt el a Beatrice dalszerzője és egykori gitárosa, Lugosi László. NewsHoppá, lehet, hogy a pasid kutakodik a Facebookodban? Buktasd le!http://www.life.hu/news/20151006-igy-lehet-megnezni-ki-lepett-be-a-facebookodba.htmlBocsi, Facebookon leskelődők, mostantól nem vagytok biztonságban. Bárki lecsekkolhatja, hogy milyen gépről, mikor léptek be fiókjába. NewsOrigoFurcsa módon úszta meg kivégzését egy férfihttp://www.life.hu/news/20151002-meguszta-kivegzeset-egy-ferfi.html37 nap haladékot kapott egy halálraítélt, mert panaszt emelt a méreginjekció összetétele ellen. NewsThinkstockEz lehetett az oka a Facebook tegnapi leállásánakhttp://www.life.hu/news/20150929-ez-lehet-az-oka-a-facebook-leallasanak.htmlMúlt héten is összeomlott néhány perce mindenki legjobb pletykapajtása, a Facebook, majd tegnap, azaz hétfőn másfél óráig kellett nélkülözni az oldalt. NewsThinkstockKijött az elvonóról a hajléktalan lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150929-kijott-az-elvonorol-a-hajlektalan-lottonyertes.htmlÖnként vonult be az a férfi a rehabra, aki 630 millió forintot nyert, de nem tudta feldolgozni a hirtelen jött jólétet. Andraschek László korábban hajléktalan volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.