Teljesen átalakul a Facebook - Mostantól így lájkolsz!

Forrás: Origo -
hangulatjel fotó Facebook lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új gombok váltják fel a megszokottakat a legnépszerűbb közösségi oldalon. Nemsokára több lehetőségünk lesz kifejezni, mit is érzünk. 

Hangulatjelekkel egészítenék ki a Facebookot, melyekkel sokkal több érzelmet tudunk közvetíteni az ismerőseink felé. Az újítást először Írországban és Spanyolországban tesztelik majd, méghozzá még a héten. A "Reactions" lényege az lesz, hogy a lájk gombot hosszan nyomva különféle ikonok ugranak majd fel, melyek érzelmeket fognak mutatni. Ha egy cikk nem tetszik, nyomhatunk szomorú fejet is - írja az Origo.

Forrás: Origo

Az újdonság a diszlájk funkciót is ellátná, és már most nagy iránta az érdeklődés. Ha tényleg bevezetik ezt a közeljövőben, akkor innentől kezdve sokkal pontosabban jelezhetjük, mit érzünk, és gyászhírek esetében sem fog ellenérzést kiváltani a lájkolás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.