Király Viktor: "Eleinte haragudtam Lindára, hogy benevezett"

Adam Levine Király Linda tehetségkutató The Voice Gwen Stefani Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt már korábban megírtuk, Király Viktort testvére, Linda nevezte be az amerikai tehetségkutatóba, Viktor pedig emiatt kissé neheztelt is rá. 

"Eleinte haragudtam Lindára, hogy benevezett. Féltem, hogy helyt tudok-e állni. Nem tudtam, hogy kell-e a már egyszer átélt stressz az életemben. De eszembe jutott, hogy minden amerikai fellépésem után azt mondták az emberek, hogy jelentkeznem kellene a The Voice-ba" - mondta a Hot! magazinnak a sármos énekes, aki teljesen lenyűgözte a zsűrit produkciójával.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Király Viktor azt is elárulta, hogy a meghallgatást tizenötmillióan nézték végig, arról nem is beszélve, hogy hányan tekintették meg az interneten.

Közülük párbajozik majd valakivel Király Viktor a The Voice-ban

A héten kezdődnek az amerikai The Voice párbajai. Király Viktornak a Team Adam többi tagjával kell majd harcolnia. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.