A kisfiú és kutyája egymásra találnak - Megható videó!

Forrás: Thinkstock -
kutya kisfiú videó család megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Khane még decemberben vesztette el hűséges négylábúját, aki elkóborolt otthonról. Bár eddig azt hitte, hogy soha többé nem láthatja viszont, a történet mégis boldog véget ért. 

Kase eltűnése nagyon megviselte a családot, főleg a gazdáját. Szerencsére azonban egy hónap után a kutyus előkerült, és visszavitték őt a kisfiúhoz. Szívbemarkoló felvétel következik egy boldog pillanatról!

Just wanted to share some good news! My sons puppy went missing about a month ago and we just found him. This is the...

Közzétette: Paula Williams2016. január 8.
Megható videó! Sírva fakadt a kutya, miután megmentettékhttp://www.life.hu/news/20150813-sirva-fakadt-a-kutya-miutan-megmentettek-ot-es-a-kicsinyeit.htmlA mindössze 13 másodperces felvételen egy nőstény kutya, és a kölykei láthatóak, akiket jószívű állatmentők vettek gondozásba. NewsThinkstockElképesztő, amit ez a lány a nyelvével művel - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-ilyet-tuti-nem-tudsz-a-nyelveddel-extrem-produkcio-kepes-egy-fiatal-lany-video.htmlSokan se az orrrukat, se a könyöküket nem tudják megnyalni a nyelvükkel. A 18 éves Adrian Lewisé ezek közül bármelyiket megcsinálja, sőt, még többet is! NewsThinkstockLángokban áll egy felhőkarcoló Dubajban - Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20151231-langol-egy-felhokarcolo-dubajban-szilveszter-ejszakajan-gyulladt-ki.htmlTűz ütött ki szilveszter éjszaka Dubaj egyik felhőkarcolójában, a lángok az épületnek legalább húsz emeletére kiterjedtek, egyelőre azonban nem tudni, hogy mi okozta a balesetet, mint ahogy azt sem, hogy vannak-e sérültek vagy halálos áldozatok. News--Alan Rickman megható levéllel búcsúzott a Harry Pottertőlhttp://www.life.hu/news/20160115-alan-rickman-halala-utan-nyilvanossagra-hoztak-a-levelet-amiben-a-harry-pottertol-bucsuzik.htmlA színészlegenda megrázó halála után nyilvánosságra hoztak egy általa írt levelet, amelyben a Harry Potter szériától búcsúzik. News--Így köszöntötték barátai a 47 éves lett Michael Schumachert - Megható sorok!http://www.life.hu/news/20160104-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzot-baratai-koszontottek-47-szuletesnapjan.htmlFelipe Massa és Rubens Barrichello Instagramon üzent a lábadozó Forma-1-es pilótának. News--Megható videó a gyermekkori álmainkról és vágyainkról http://www.life.hu/news/20151219-egy-kislany-es-egy-hoember-meseje-tunderi-video-terjed-az-interneten-nezd-meg-te-is.htmlLily és a hóember bebizonyítják, hogy igenis létezik örök barátság, és vannak dolgok, melyek örökre fontosak maradnak az életünkben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.