Halálra gázolt egy embert a vonat

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
gázolás vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hajnalban történt a halálos baleset.

Halálra gázolt hétfőn hajnalban a Nyírábránytól Debrecenig közlekedő személyvonat egy embert, ezért vonatpótló buszok járnak Nagycsere és Debrecen között - közölte a Mávinform.

Illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A rendőrség a vasúttársaság szakembereivel végzi a helyszínelést. A baleset Debrecenhez közel történt.

Pierrot nem elégedett - Elárulta, miérthttp://www.life.hu/news/20160207-pierrot-nem-elegedett.htmlMiért nem elégedett Pierrot? Hogyan értékelte a saját értékelését A Dal szigorú zsűritagja? A Life.hu riportjából kiderül!News--Az internet népe találgat: Ki az anyuka a képen?http://www.life.hu/news/20160207-harom-no-szelfijen-ki-az-anyuka.htmlMár meg is van az év eddigi egyik legnagyobb találós kérdése: Ki lehet az anyuka a képen? NewsOrigoFriderikusz Sándor kiosztott egy íróthttp://www.life.hu/news/20160126-friderikusz-sandor-kiosztott-egy-irot.htmlFriderikusz Sándor szerint Szerbhorváth György író hazudott. NewsOrigoDisznók akadályozzák a közlekedésthttp://www.life.hu/news/20160104-disznok-akadalyozzak-a-kozlekedest-lakiteleknel.htmlOldalára borult egy malacokat szállító teherautó Lakiteleknél, a Tiszaalpárra vezető úton, Bács-Kiskun megyében - írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. NewsPusztító földrengés Tajvanban: épületek dőltek össze, több halott is vanhttp://www.life.hu/news/20160206-a-tajvani-foldrenges-soran-osszedolt-egy-epulet-rengetegen-serultek-meg-mar-halottak-is-vannak.html6,4-es erősségű földrengés rázta meg a Tajvan szigetének egyik legnagyobb városát, Tajnant. A hírek eddig 7 halottról és 420 sérültről számoltak be. News--Meghalt Raphael Schumacher - Öngyilkosság vagy gyilkosság történt?http://www.life.hu/news/20160206-meghalt-raphael-schumacher-olasz-szinesz.htmlMeghalt a fiatal olasz színész, aki színpadi felakasztása után kómába esett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.