szerződés Michael Schumacher Forma-4 Mick Schumacher autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher fia, Mick Schumacher a Forma-4-es autós gyorsasági sorozatban szereplő olasz Prema Powerteamhez igazolt.

Továbbra is marad a Forma-4-ben a Forma-1 hétszeres világbajnokának, Michael Schumachernek a fia, Mick Schumacher, aki idén az olasz Prema-istállóhoz szerződött át - írja a Telesport.

Forrás: AFP

Már most nagyon élvezem a csapattal való közös munkát, és alig várom az előttünk álló kihívást, valamint hogy jó tapasztalatokat szerezhessünk együtt. Büszke vagyok arra, hogy a Prema tagja lehetek

Tragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--Czeizel Endre volt szeretője értékbecslőhöz fordulthttp://www.life.hu/news/20160219-czeizel-endre-volt-szeretoje-ertekbecslohoz-fordult-attol-tart-a-csalad-elhallgat-elole-valamit-a.htmlA genetikus egykori szeretője attól tart, hogy a család elhallgat előle valamit az örökség tárgyát képező több tízmilliós vagyonból. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huTragédia! Meghalt a Maffiózófeleségek főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20160218-rakban-halt-meg-a-maffiozofelesegek-sztarja.htmlA Maffiózófeleségek című reality sztárja, Angela Raiola 55 évesen elhunyt. Raiola 4-es stádiumú rákkal küzdött. News--Februárban lesz még hó? Most megtudhatod!http://www.life.hu/news/20160218-idojaras-elorejelzes-nem-varhato-mar-ho-ebben-a-honapban-keszulj-a-tavaszra.htmlElővehetjük a szánkót a következő hetekben? A mostani előrejelzések szerint nem, úgyhogy vihetjük is fel a padlásra. News--Tragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--Íme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőlehttp://www.life.hu/news/20160218-mark-zuckerberg-facebook-alapito-valasza-kanye-west-rappernek-miutan-1-milliardot-kert-tole.htmlKanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.