Ismét Katalin hercegné féltékenykedésétől hangos a sajtó

Forrás: AFP -
Katalin hercegnő Madeleine hercegnő Vilmos herceg népszerűség féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg nem is olyan rég állítólag Vilmos herceg kolléganője miatt rendezett féltékenységi jeleneteket Katalin, most egészen másfajta riválisa akadt, méghozzá egy másik hercegnő személyében.

Az emberek szemében Katalin hercegné eddig szinte osztatlan sikert aratott uralkodóként, legutóbbi lépéseivel - túlköltekezésével és féltékenykedésével - azonban sokaknál kiverte a biztosítékot. Ez pedig a széleskörű megítélésén is sokat rontott: eddig minden alkalommal ő végzett a legnépszerűbb uralkodók listájának élén, de most úgy tűnik, az első helyet lassan átveszi tőle a svéd Madeleine hercegnő.

Forrás: AFP

Nemcsak a svédek imádják ugyanis a kétgyermekes uralkodót - aki Katalinnal ellentétben szívesen enged bepillantást hétköznapjaikba - hanem Európa-szerte is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egy palotai bennfenntes szerint, aki a Life&Style magazinnak nyilatkozott az ügyről, Katalin retteg a gondolattól is, hogy Madeleine hercegnő letaszíthatja őt a legnépszerűbb uralkodó trónjáról.

Az elmúlt 20 év botrányai a királyi családban

Nem ez az első eset, hogy világraszóló botrányok rengetik meg a brit királyi palota falait. Itt szedtük össze korábban, hogy az elmúlt 20 évben milyen kétes ügyek, és nagyobb patáliák árnyékolták be a királyi család mindennapjait.
Egy kislány feláldozta az életét, és két gyereket megmentetthttp://www.life.hu/news/20160226-meghalt-a-10-eves-kislany-hogy-a-masik-ket-gyerek-elhessen.htmlHalálával két gyermek életét mentette meg hétfőn egy 10 éves kislány a kaliforniai Lakeslide-ban. NewsTúl sok macskamentát evett, betépett a cicahttp://www.life.hu/news/20160226-vicces-foto-terjed-egy-betepett-cicarol-tul-sok-macskamentat-evett-semmi-baja.htmlAz állatról még egy vicces kép is készült, ahogy tágra nyílt szemekkel próbál tájékozódni. A hírek szerint semmi baja nem lett a történtek után. NewsOrigoA kínai temetőkben a túlzsúfoltság miatt jön a függőleges temetéshttp://www.life.hu/news/20160226-nincs-hely-a-kinai-temetokben-ezert-fuggolegesen-temetnek.htmlKínában annyira nincs hely a temetőkben, hogy fontolóra vették, hogy a hamvasztás mellett bevezessék a függőleges temetést is. News--5 dolog, ami minden korán kelő számára ismerőshttp://www.life.hu/news/20160226-5-dolog-ami-jellemzo-a-korankelokben.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, legalább annyira, mint attól a gondolattól, hogy reggelente ki kell bújnod a jó meleg ágyból, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig a későn kelők táborát erősíted, akkor egy kicsit többet megtudhatsz a "sötét oldalon" szunyókálókról.. News--11 év fegyházat kapott a gyerekét az ablakon kidobó nőhttp://www.life.hu/news/20160225-kidobta-a-gyermeket-az-ablakon-majd-utana-ugrott-bortonre-iteltek-az-anyat.htmlMásodfokon is tizenegy év fegyházra ítélték emberölés kísérlete miatt azt a nőt, aki 2014 márciusában kilökte hatéves gyermekét második emeleti lakásuk ablakából. NewsOrigoTragédia! Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160226-ongyilkos-lett-egy-11-eves-hajduszov.htmlA hajdúszováti általános iskolásra állítólag a testvére talált rá a szobájában. A gyermeken már nem lehetett segíteni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.