Gyülekeznek az esőfelhők: a napos időt hidegfront váltja

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délután a hidegfront leváltja a kellemes., tavaszias időt, ráadásul néhol záporokra, sőt, viharra is számíthatunk.

Bár a nap folyamán egyre inkább felszakadozik a felhőzet, és több-kevesebb napsütésre számíthatunk, de késő délutántól északon zápor, az északkeleti megyékben helyenként zivatar is előfordulhat.

A hőmérséklet délután 20 és 25, késő este 7 és 15 fok között alakul.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Péntek délután és este az északkeleti megyékben (főként Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar területén) az érkező hidegfront miatt több helyen viharossá fokozódik az északi szél. A legerősebb széllökések elérhetik a 70-80 km/h-t. A viharos időre átmenetileg az Alpokalján is számítani lehet - számolt be az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ismét kattant a bilincs Repülős Gizi csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160331-repulos-gizit-ismet-orizetbe-vettek.htmlA rendőrök Velencén csaptak le Repülős Gizire, aki épp egy házba próbált bejutni. NewsOrigoÍgy tette tönkre egy diáklány a hegedűtanára életéthttp://www.life.hu/news/20160330-egy-diak-tonkretette-a-hegedutanara-eletet.htmlVégre tisztázták annak a hegedűtanárnak az ügyét, akit az egyik diákja azzal vádolt, hogy a férfi megerőszakolta. Mindehhez nem kellett más "csak" 3 év, 35 ezer dollár, és egy tönretett élet. NewsOrigoGöncz Árpádról neveznek el egy új városrészt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160331-goncz-arpadrol-neveznek-el-egy-uj-varosreszt-budapesten.htmlAz egykori köztársasági elnökről neveznek el egy új városrészt a XIII. kerületben - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. News--Buli a repülőn? Minden lehetséges!http://www.life.hu/news/20160327-hatalmas-bulit-csaptak-a-fedelzeten-a-legiutas-kiserok.htmlHatalmas bulit csaptak a fedélzeten a légiutas-kísérők, ráadásul még egy utas is táncra perdült az indiai SpiceJet légitársaság gépén. NewsThinkstockEladják a Playboyt: már nem olyan kelendő a lap pucér lányok nélkülhttp://www.life.hu/news/20160325-eladjak-a-playboy-magazint-mivel-nem-elegedettek-a-szamokkal.htmlA tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap. News--Vivien barátai megfogadták: Bosszút állnak a lányérthttp://www.life.hu/news/20160324-bosszut-eskudtek-gyilkosara-vivien-baratai.htmlVivient szerdán kísérték el utolsó útjára, temetésén a családján kívül rengeteg barátja és ismerőse megjelent. Néhányan a lány ismerősei közül azt is elmondták, hogy bosszúra esküdtek haláláért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.