Elhunyt Denise Robertson, a britek kedvenc nagynénije

Forrás: Wikipedia -
betegség halál rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész Anglia siratja a kedvenc TV dokiját, Denise Robertsont, aki csütörtökön hunyt el hasnyálmirigyrák miatt. A britek Denise-t csak úgy becézték, hogy "agony aunt", azaz "aggódó nagynéni".

83 évesen meghalt Denise Robertson, akinél nemrég hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. A népszerű show, a brit ITV-n futó This Morning állandó vendégeként február közepén, egy nyilatkozatban jelentette be, hogy betegsége miatt nem tud részt venni a műsorban.

Elhunyt Denise Robertson, a britek nagynénije Forrás: Wikipedia

"Sajnálom, hogy eltűntem az utóbbi időben, de nagyobb a baj, mint hittem, hasnyálmirigyrákom van. Meglepetésként ért engem, és a családomat, de eszem ágában sincs harc nélkül feladni. Az orvosom kemoterápiát javasol, és remélhetőleg, hamarosan elkezdhetem a kezeléseket. Köszönöm minden kedves The Morning nézőnek, aki aggódott értem, remélem hamarosan visszatérek a műsorvezetői székbe" - állt a közleményben.

Gyülekeznek az esőfelhők: a napos időt hidegfront váltjahttp://www.life.hu/news/20160401-gyulekeznek-az-esofelhok-a-napos-idot-levaltja-a-hidegfront.htmlPéntek délután a hidegfront leváltja a kellemes., tavaszias időt, ráadásul néhol záporokra, sőt, viharra is számíthatunk.News--Csúnyán lebukott a tanárnő, aki hátba rúgott egy gyerekethttp://www.life.hu/news/20160329-csunyan-lebukott-a-tanarno-aki-hatba-rugott-egy-gyereket.htmlA pedagógus 22 éve van a pályán, illetve csak volt, mert a biztonsági kamera felvette, amint hátba rúg egy négyéves gyermeket. A tanárnő beadta a felmondását, és eljárás indult ellene. NewsOrigoCsúnyán lebukott a tanárnő, aki hátba rúgott egy gyerekethttp://www.life.hu/news/20160329-csunyan-lebukott-a-tanarno-aki-hatba-rugott-egy-gyereket.htmlA pedagógus 22 éve van a pályán, illetve csak volt, mert a biztonsági kamera felvette, amint hátba rúg egy négyéves gyermeket. A tanárnő beadta a felmondását, és eljárás indult ellene. NewsOrigoAz apa feláldozta életét a gyermekéérthttp://www.life.hu/news/20160330-a-lanyat-akarta-megmenteni-de-egy-aramutes-vegzett-az-apaval.htmlEgy családi vakációnak indult, de a családfő halálával végződött. A férfi a lánya életét szerette volna megmenteni, ekkor egy áramütés végzett vele. NewsOrigoEladják a Playboyt: már nem olyan kelendő a lap pucér lányok nélkülhttp://www.life.hu/news/20160325-eladjak-a-playboy-magazint-mivel-nem-elegedettek-a-szamokkal.htmlA tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap. News--Meghalt Garry Shandling, a Marvel filmek sztárjahttp://www.life.hu/news/20160325-meghalt-garry-shandling-a-marvel-filmek-sztarja.htmlElhunyt Garry Shandling amerikai komikus és tévés producer és színész, akit a Marvel-filmekből is ismerhetünk. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.