Nyomozás indult a 31 éves pornósztár, Amber Rayne halála miatt

halál nyomozás felnőttfilm pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i otthonában találták meg Amber Rayne pornószínésznő holttestét, akinek halálát drogtúladagolás okozhatta. Ám ezt sokan fucsállják, mivel Ambert az egészséges életmód szószólójaként ismerték.

Rejtély övezi a 32 éves Amber Rayne amerikai pornószínésznő halálának körülményeit. Bár orvosi jelentés még nincs, a jelek kábítószer-túladagolásra utalnak, ami viszont ismerőseit meglepte, ugyanis

Rayne állítólag egészségesen élt, sportolt, lovardája volt, oktatást is vállalt.

Forrás: Instagram / Amber Rayne

Amber egyébként az egyike volt azon nőknek, akik feljelentették James Deen pornószínész-producert erőszak miatt. A pornószínésznő 517 felnőttfilmben szerepelt 2005 óta, az utóbbi időkben pedig rendezett és producerkedett is a szakmában. Közel húsz díjra jelölték, kettőt el is vitt.

Mérgező porral fújhatják tele a porszívók a levegőt?http://www.life.hu/news/20160404-mergezo-porral-fujhatjak-tele-a-porszivok-a-levegot.htmlLehet, hogy a porszívó több veszélyt rejt, mint gondolnánk? Egy csoport szerint igen, ráadásul kutatásaik alapján a porszívóból kiszálló por akár rákkeltő hatású is lehet. NewsThinkstockÍme, egy álláskereső nagy ötlete, kevés pénzbőlhttp://www.life.hu/news/20160404-ezzel-a-kreativ-otlettel-talalt-munkat-a-ferfi.htmlAdam Pacittinek már szinte semmilye sem maradt, csak egy bátor ötlete, aminek köszönhetően munkát kapott, és a brit média ünnepelt sztárjává vált. News--Íme, a 181 éves bácsi, akiről megfeledkezett a halálhttp://www.life.hu/news/20160401-a-181-eves-bacsi-a-vilag-legidosebb-embere.htmlMár az ükunokái is meghaltak annak a bácsinak, aki 181 évesen bekerült a Guinness-rekordok könyvébe, mint a Földön élő legidősebb ember.NewsOrigoGyülekeznek az esőfelhők: a napos időt hidegfront váltjahttp://www.life.hu/news/20160401-gyulekeznek-az-esofelhok-a-napos-idot-levaltja-a-hidegfront.htmlPéntek délután a hidegfront leváltja a kellemes., tavaszias időt, ráadásul néhol záporokra, sőt, viharra is számíthatunk. News--Ismét kattant a bilincs Repülős Gizi csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160331-repulos-gizit-ismet-orizetbe-vettek.htmlA rendőrök Velencén csaptak le Repülős Gizire, aki épp egy házba próbált bejutni. NewsOrigoŐk Magyarország legbefolyásosabb nőihttp://www.life.hu/news/20160331-ok-a-magyar-media-legbefolyasosabb-noi-a-forbes-szerint.htmlA Forbes négy kategóriába rangsorolta az 50 legbefolyásosabb magyar nőt az áprilisi számában. A közélet, média, kultúra területén olyan nevek szerepelnek, mint például Stahl Judit, Rubint Réka, Eszenyi Enikő, valamint helyet kapott Orbán Viktor felesége is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.