Hová kerül az emberi ürülék a repülőről?

fedélzet repülőgép ürülék kaki tartály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiengedik a levegőbe? Ha nem, hol tartják a gép landolásáig? Lerántjuk a leplet a mítoszról.

A MailOnline utazási rovata szakértő segítségével rántotta le a leplet a mindenkit foglalkoztató kérdésről: vajon hová kerül az emberi ürülék a repülőről? A válasz szerint nem a levegőbe, hanem egy gépen lévő speciális tartályba, amelyet csak a földi személyzet tud üríteni - mondta el a lapnak az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal.

Forrás: Image Source

Bár időről-időre érkeznek beszámolók az úgynevezett "kék jégről," a légiügyi hivatal szerint mindezek a vécétartályokban lévő szagmentesítő és lebontást elősegítő vegyi anyagok lehetnek, amelyek egy-egy szivárgás útján kerülhetnek a levegőbe.

Apasági tesztet követel Károly herceg és Camilla állítólagos eltitkolt gyermekehttp://www.life.hu/news/20160405-karoly-herceg-es-camilla-hercegne-szerelemgyereke-simon-dorante-day-apasagi-tesztet-kovetel.htmlHatalmas botrány készül kirobbanni a brit királyi család háza táján: előkerült Károly herceg és Camilla hercegné szerelemgyereke, Simon Dorante-Day, aki azt állítja, édesapja után őt illeti a királyi trón. News--Kiderült az ukrán zongorista, Vadym Kholodenkov lányainak halálokahttp://www.life.hu/news/20160412-vadym-kholodenkov-ukran-zongorista-lanyainak-halalanak-oka-kiderult.htmlEgy hónappal azután, hogy holtan találták a művész két lányát otthonukban, a rendőrség tisztázta a gyermekek halálának okát. NewsOrigoIlyen a hétköznapokban Harry herceghttp://www.life.hu/news/20160404-harry-herceg-ilyen-a-hetkoznapokban-amikor-leugrik-bevasarolni.htmlAz éhség még a királyi család tagjainál is nagyobb úr: Harry herceg saját maga intézte el a reggeli hozzávalóinak bevásárlását. News--Ejtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellenhttp://www.life.hu/news/20160331-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanya-ellen-ejtettek-a-pert.htmlWhitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. NewsAFPÓriásplakáton árulta szüzességét a 45 éves színésznőhttp://www.life.hu/news/20160404-aranya-pathumthong-45-eves-bangkoki-szineszno-oriasplakaton-arulta-szuzesseget.htmlAranya Pathumthong thai tévésztár Bangkok egyik forgalmas pontján hirdette magát egy hatalmas reklámplakáton. NewsOrigoVége a gyászidőszaknak? Hatalmas bulival ünnepelte születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/news/20160401-celine-dion-enekesno-hatalmas-bulival-unnepelte-meg-szuletesnapjat-a-gyaszidoszak-utan.htmlAz énekesnő először ünnepelte születésnapját a januárban elhunyt férje, René Angélil nélkül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.