Elkészült a kis György herceg első bélyegképe

Forrás: Photo courtesy of The British Monarch -
fénykép kép fotó Erzsébet királynő Károly herceg Vilmos herceg bélyeg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis trónörökös egy kis emelvényen egyensúlyozik édesapja, Vilmos herceg, illetve dédnagymamája, Erzsébet királynő és nagypapája, Károly herceg oldalán.

Egy képen a brit királyi trón birtokosa és annak jogos utódjai. Erzsébet királynő 90. születésnapja alkalmából készült az itt is látható családi fénykép, amelyen az uralkodónő mellett fia, Károly herceg, unokája, Vilmos és dédunokája, György is szerepel.

Forrás: Photo courtesy of The British Monarch

A hírek szerint a fotó egyike lesz azon bélyegképeknek, amelyeket Erzsébet királynő születésnapja alkalmából bocsát ki a királyi posta. Ezek közül három fekete-fehér fénykép lesz a királynő családi életéből, és három színes, amelyeken Erzsébet hivatalos tevékenysége közben lesz látható.

Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160419-a-ricky-martin-enekessel-csokolozo-rajongo-kutyakat-puszil-szajon.htmlA Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat. NewsOrigoMeghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járatonhttp://www.life.hu/news/20160419-egy-4-eves-kislany-meghalt-a-londonbol-hongkongba-tarto-repulogepen.htmlA kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania. News--Szívszorító: édesanyja miatt sírta el magát Vilmos herceg a Tádzs Mahalnálhttp://www.life.hu/news/20160419-vilmos-herceg-elsirta-magat-a-taj-mahalnal-ahol-24-evvel-ezelott-edesanyja-diana-hercegno-jart.htmlBár igyekezett elrejteni könnyeit a kamerák elől, a trónörökösről készült képeken mégis jól látszik, hogyan törölgette a szemeit a Tádzs Mahalnál tett látogatásakor. News--Meghalt Doris Roberts, a Szeretünk, Raymond! sztárjahttp://www.life.hu/news/20160419-meghalt-doris-roberts-szineszno-a-szeretunk-raymond-sztarja.htmlA többszörös Emmy-díjas színésznő 90 éves volt. News--Elárverezik Marilyn Monroe személyes holmijaithttp://www.life.hu/news/20160415-marilyn-monroe-szineszno-szemelyes-dolgait-elarverezik.htmlA világhírű színésznő és szexszimbólum filmekben viselt jelmezei, ruhái és ékszerei kerülnek kalapács alá egy Beverly Hills-i aukciósházban. NewsNorthfotoÚjabb részletek derültek ki O. J. Simpson gyilkossági ügyérőlhttp://www.life.hu/news/20160414-o-j-simpson-amerikai-futball-sztar-es-szinesz-gyilkossagarol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlAz amerikai futball-sztár és színész rendszeresen bántalmazta egykori feleségét, aki a hírek szerint súlyos drogfüggőséggel küzdött. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.