Gyászol Kid Rock: holtan találták az asszisztensét

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo -
halál zene Kid Rock asszisztens autóbaleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves Michael Sacha a rendőrség megállapítása szerint balesetben vesztette életét.

Kid Rock Nashville-i otthonánál találtak rá holtan az énekes asszisztensére, Michael Sachára. A 30 éves férfi a jelentések szerint az úttest szélén feküdt arccal lefelé, amikor Kid Rock és a nála tartózkodó barátai rátaláltak.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

A rendőrség jelentése szerint Kid Rock és barátai hétfő dél körül tárcsázták a segélyhívót, miután észrevették Sacha holttestét. A férfit utoljára vasárnap éjfélkor látták terepjárójában, amellyel két személyt vitt el egy Uber-sofőrhöz - írja a TMZ. A jelentések szerint visszafelé tarthatott, amikor elveszítette uralmát a jármű felett.

Isten óvja a királynőt! II. Erzsébet holnap 90 éves leszhttp://www.life.hu/news/20160420-ii-erzsebet-brit-kiralyno-90-eves-lesz-aprilis-21-en.htmlÁprilis 21-én csütörtökön ünnepli születésnapját II. Erzsébet brit királynő. News--Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160419-a-ricky-martin-enekessel-csokolozo-rajongo-kutyakat-puszil-szajon.htmlA Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat. NewsOrigoKözösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--Meghalt Doris Roberts, a Szeretünk, Raymond! sztárjahttp://www.life.hu/news/20160419-meghalt-doris-roberts-szineszno-a-szeretunk-raymond-sztarja.htmlA többszörös Emmy-díjas színésznő 90 éves volt. News--Katalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékéthttp://www.life.hu/news/20160415-katalin-hercegne-egy-harom-oras-lepcsos-tura-utan-viccelodott.htmlEzért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.News--Beperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/news/20160418-philip-langer-beperelte-exmenyasszonyat-ashley-jae-cheslert-mert-nem-adta-vissza-az-eljegyzesi.htmlA 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.