Beperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjét

Forrás: Facebook -
eljegyzés lánykérés gyémántgyűrű beperelés menyasszony eljegyzési gyűrű ékszer szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér.

Beperelte egykori menyasszonyát a New York-i Philip Langer, miután a nő felbontotta vele az eljegyzést, ám a férfi szerelmének zálogát, a 30 ezer dolláros gyémántgyűrűt nem szolgáltatta vissza neki - írja a New York Daily News.

Forrás: Facebook

A 45 éves férfi három hónappal azután jegyezte el a 43 éves Ashley Jae Cheslert, hogy találkozott vele egy manhattani bárban. Chesler körülbelül egy hónappal ezelőtt döntött a szakítás mellett, a gyűrűt azonban megtartotta magának. Langer bírósági papírjai szerint a nőt törvény kötelezi rá, hogy visszaszolgátassa neki a méregdrága ékszert.

Minél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság?

Minél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be: kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.