Mindenkit maga mögött hagyott! Ő lett 2016 legjobban kereső zenésze

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian -
lista Taylor Swift énekesnő Billboard leggazdagabb emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 26 éves, de immár harmadik alkalommal került a Billboard leggazdagabb zenészeit és énekeseit összegző listájára. Kitalálod, ki az?

73,5 millió dollár, vagyis 203 milliárd forintnak megfelelő összeg - ekkorára becsülik a mindössze 26 éves Taylor Swift vagyonát, és ezzel a fiatal énekesnő el is foglalta a Billboard magazin által összeállított leggazdagabb zenészek listájának első helyét. Nem semmi!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

A countryénekesnőből lett popsztárt követi sorrendben a 48 éves Kenny Chesney énekes és dalszerző a maga 39,8 millió dollárjával, a dobogó harmadik fokára pedig a The Rolling Stones került 39,6 millió dollárral.

Íme, az első 10 nevet tartalmazó lista:

1. Taylor Swift – 73,5 millió dollár

2. Kenny Chesney – 39,8 millió dollár

3. The Rolling Stones – 39,6 millió dollár

4. Billy Joel – 31,7 millió dollár

5. One Direction – 24,2 millió dollár

6. The Grateful Dead – 23,8 millió dollár

7. Luke Bryan – 23,1 millió dollár

8. U2 – 21,8 millió dollár

9. Adele – 20,5 millió dollár

10. Maroon 5 – 19,2 millió dollár

A világ legsikeresebb asszonyai: Taylor Swift

Mindössze 26 évesen választották a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, de volt már az év dalszerzője is, továbbá 6 Grammyvel és 10 American Music Awards díjjal is büszkélkedhet. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében Taylor Swift amerikai énekesnő életútját járjuk körbe: kattints ide a cikkért!

Élő adásban akadt ki Harry herceghttp://www.life.hu/news/20160509-harry-herceg-a-bbc-nek-adott-interjujaban-akadt-ki-a-maganeleteben-kutakodokban.htmlKároly herceg és a néhai Diana hercegné legkisebb gyermeke a BBC csatornának adott interjúja közben osztotta ki azokat, akik a magánéletében kutakodnak. News--Kiderült: itt helyezték örök nyugalomra Céline Dion férjét, René Angélilthttp://www.life.hu/news/20160509-celine-dion-elhunyt-ferjet-rene-angelilt-a-csaladi-sirboltba-temettek-el-montrealban.htmlAz énekesnő egykori férjét és menedzserét a montreáli Notre Dame des Neiges temetőben helyezték örök nyugalomra a családi sírboltban. News--Ne tedd el az esernyőt, még bárhol eleredhet az esőhttp://www.life.hu/news/20160504-az-idojaras-elorejelzes-szerint-zaporokra-es-zivatarokra-lehet-szamitani-szerdan.htmlAz előrejelzések szerint a következő napokban sem hagy alább az esőzés, a hét második felétől azonban már kissé szárazabb, melegebb időre számíthatunk. NewsThinkstockÍme, az utolsó kép Szipál Mártonrólhttp://www.life.hu/news/20160505-szipal-marton-fotomuvesz-utolso-fenykepe.htmlPosztós János fotós közösségi oldalán jelent meg a Szipál Mártonról készült utolsó fénykép. NewsOrigoFelháborodott Diana hercegné egykori szakácsahttp://www.life.hu/news/20160509-diana-hercegne-sirjat-elhanyagolja-a-csaladja-egykori-szakacsa-darren-mcgrady-felhaborodott.htmlDarren McGrady szerint a néhai hercegné családja teljesen elhanyagolja Diana sírhelyét. News--Csillagot kapott Jodie Fosterhttp://www.life.hu/news/20160505-jodie-foster-szineszno-csillagot-kapott-a-hiressegek-setanyon.htmlAz 53 éves világsztár neve is felkerült a legnagyobbak közé a hollywoodi Hírességek sétányán. Az ünnepségen kolléganője, Kristen Stewart mondott megható beszédet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.