Cristiano Ronaldo lehetett volna suttyó is, de úgy döntött, inkább jófej lesz

Forrás: AFP/Miguel Medina -
foci EB 2016 foci EB Cristiano Ronaldo foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo majd felrobbant az idegességtől az osztrákok elleni meccs végére, de így is figyelt rá, hogy a pályára beszaladó szurkoló ne menjen el közös kép nélkül. Szép gesztus.

Cristiano Ronaldo második meccse, ha lehet, még pocsékabb lett, mint az első: a csapata megint csak döntetlent játszott egy gyengébb ellenféllel, ő pedig ezúttal egy tizenegyest is kihagyott, de egyébként sem sikerült neki semmi.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Matthias Hangst

Az indulatait mindig nehezen palástoló támadó ennek megfelelően végigbosszankodta-fohászkodta-duzzogta a mérkőzést,

láthatóan nagyon idegesítette, hogy semmi sem sikerül.

Egy ilyen frusztráló 90 perc után futott be hozzá a pályára egy szurkoló, hogy közös képet csináljon vele. Ha nem tesz semmit, csak hagyja, hogy a rendezők rögtön elrángassák a srácot, senki sem szólhat egy szót sem, hiszen ez a dolgok rendje.

Neki azonban volt érkezése arra, hogy a rajongóját megvédje az odarohanó biztonságiaktól, amíg elkészül a kép. Micsoda gesztus!

Nem játszotta meg a fáradt sztárt Forrás: AFP/Miguel Medina
Késsel támadtak meg egy lány Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160619-kessel-tamadott-meg-egy-lanyt-egy-migrans-pesten-ellene-eljarast-inditott-a-rendorseg.htmlEgy 19 éves lányt támadott meg késsel egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten. A gyanú szerint így akart pénzt szerezni, hogy Nyugatra utazhasson. NewsThinkstockJöh a vihar, a jég és a szél! 12 megyében várnak felhőszakadásthttp://www.life.hu/news/20160619-idojaras-eso-zivatar-varhato-vasarnap-12-megyeben-varnak-felhoszakadast.htmlHeves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt második fokozatú, narancssárga figyelmeztetést adott ki vasárnap hajnalban az Országos Meteorológiai Szolgálat 12 megyére. NewsThinkstockFociláz a fővárosban! Így robbantotta fel Budapestet a fesztiválhangulat: Fotók!http://www.life.hu/news/20160618-focilaz-a-fovarosban-igy-robbantotta-fel-budapestet-a-fesztivalhangulat-az-izland-meccs-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Izland ellen játszotta második meccsét a magyar válogatott a franciaországi foci-Eb-n, és ért el fantasztikus eredményt az 1-1-es döntetlennel. News--Hatalmas küzdelem - Döntetlent játszott Izlanddal Magyarország (1:1)http://www.life.hu/news/20160618-dontetlent-jatszott-izlanddal-magyarorszag.htmlMagyarország 1-1-es döntetlent játszott Izland ellen szombat este, a magyar csapat egy öngóllal egyenlített a 88. percben.News--Hátborzongató! Élőben közvetítette a férfi, ahogy főbe lövik - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20160618-eloben-kozvetitette-a-ferfi-ahogy-fobe-lovik.htmlA nap legszörnyűbb hírét a BBC szolgáltatta, amely szerint miközben a Facebookon élő közvetítést indított a chicagói férfi, fejbelőtték és belehalt. NewsDrámai percek! Beszéde közben omlott össze a gyászszertartáson a meggyilkolt, fiatal Voice-énekesnő édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160618-eltemettek-christina-grimmiet-az-amerikai-voice-ban-feltunt-22-eves-enekesnot.htmlSzűk családi körben eltemették Christina Grimmie-t, az amerikai Voice-ban feltűnt 22 éves énekesnőt, akivel egy hete végzett koncertjén egy őrült merénylő Orlandóban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.