Micsoda öltözőbuli! Erről a képről beszél most a világ

Forrás: Facebook/Ezequiel Lavezzi -
Ezequiel Lavezzi Copa América foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Magyarország és az egész kontinens az Európa-bajnokságra figyel, a világ másik felén zajlik a Copa América, ahol Dél-Amerika labdarúgó-válogatottjai mérik össze erejüket. Ide kacsintunk most át egy kicsit.

Míg mi a magyar csapat öltözőfotójában gyönyörködünk, Ezequiel Lavezzi, az argentin válogatott csatára is posztolt egy képet, amin úgy is mondhatnánk, hogy nem olyan nagy a buli...

Őrült nagy buli volt az argentin öltözőben Forrás: Facebook/Ezequiel Lavezzi

Pedig Argentína fölényes, 4-1-es győzelmet aratott szombaton Foxborough-ban Venezuela felett, és ezzel bejutott az Egyesült Államokban zajló labdarúgó-Copa América elődöntőjébe. De úgy tűnik, a srácoknak a posztolás fontosabb volt, mint a csodás eredmény.

Dráma! 11 kisgyermek és egy felnőtt halt meg a viharbanhttp://www.life.hu/news/20160619-11-kisgyermek-es-egy-felnott-halt-meg-a-viharban-amikor-a-csonakjaik-felborultak.htmlTizenegy gyerek és egy felnőtt meghalt, két gyerek pedig eltűnt, mert a csónakjaik felborultak az Északnyugat-Oroszországban található Szjamozero tavon a nagy viharban. A csónakokban 47, 12-15 év közötti gyerek utazott.NewsOrigoEddog sem volt olcsó, de most drágul a sör az Oktoberfestenhttp://www.life.hu/news/20160619-eddog-sem-volt-olcso-de-most-dragul-a-sor-az-oktoberfesten-rossz-hir.htmlA müncheni sörfesztiválon, az Oktoberfesten idén 3 százalékkal többe kerül majd a sör literje, mint tavaly.News--Bajban a magyarok: Hat szurkolót őrizetbe vettek Marseille-benhttp://www.life.hu/news/20160619-hat-magyar-szurkolot-orizetbe-vettek-marseille-ben-naci-karlenditesek-miatt-is-nyomoznak.htmlHat magyar szurkolót őrizetbe vettek az Európa-bajnokság Magyarország-Izland mérkőzése alatt a marseille-i stadionban történt incidensek miatt. A rendőrség náci karlendítések miatt is nyomoz. News--Terrorriadó a brüsszeli pályaudvaron: Két gyanús csomagot találtakhttp://www.life.hu/news/20160619-terrorriado-a-brusszeli-palyaudvaron-ket-gyanus-csomagot-talaltak.htmlKét gyanús csomag okozott pánikot a brüsszeli főpályaudvaron, de miután nem találtak bennük robbanószerkezeteket, a közlekedést újraindították. Brüsszelben terrortámadás előkészítése miatt tizenkét embert vettek őrizetbe az elmúlt két napban, közülük három előzetes letartóztatásba került.News--Ez is megtörtént: Kikapcsolták az áramot Madonnánálhttp://www.life.hu/news/20160619-madonnanal-kikapcsoltak-az-aramot-az-enekesno-fitnesztermeinek-annyi.htmlLainformációk szerint a popdíva fitnesstermeinek annyi, legtöbbjük már be is zárt, ami pedig megmaradt, ott lekapcsolták az áramot.News--Cristiano Ronaldo lehetett volna suttyó is, de úgy döntött, inkább jófej leszhttp://www.life.hu/news/20160619-cristiano-ronaldo-duhongott-aztan-megmutatta-az-emberi-arcat-ausztria-dontetlen-utan.htmlCristiano Ronaldo majd felrobbant az idegességtől az osztrákok elleni meccs végére, de így is figyelt rá, hogy a pályára beszaladó szurkoló ne menjen el közös kép nélkül. Szép gesztus. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.