A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknél

Forrás: Thinkstock -
turista Fidzsi-szigetek tengerparti nyaralás tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz.

Levágott fejet találtak a Fidzsi-szigetek egyik tengerpartján. Az emberi maradvány ruhákba volt csavarva. Az eset azért is érdekes, mert nemrég egy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon.

Fidzsi, az óceán zöld ékszere Forrás: Thinkstock

Az új-zélandi pár, akik megtalálták a levágott fejet szintén hallottak az előző esetről. A férj az AP hírügynökségnek elmondta: feleségével a tengerparton sétálva meglátták a ruhaköteget, még viccelődtek is vele, hogy lehet, hogy ebben is testrészek vannak.

Megemeltem, és nagyon, nagyon nehéz volt. Visszadobtam a földre, és lehetett hallani, hogy kövek vannak benne. Majd láttam a formáját, és azt gondoltam, ez nagyon nem néz ki jól” – mondta a férfi.

Forrás: Thinkstock

A helyi hatóságok szerint is összefüggés van a két eset között és az eltűnt orosz házaspár maradványait találhatták meg, akik a múlt hónapban tűntek el a Viti Levu szigeten lévő birtokukról. A páros egyébként a Csendes-óceán déli részén található Fidzsi legnépesebb szigetén még 2011-ben egy farmot bérelt, ahonnan

egy láncfűrész is eltűnt.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy búvárok segítségével továbbra is keresik a pár többi maradványait a Natadola strand közelében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.