riói olimpia olimpia 2016 Szilágyi Áron olimpia párbajtőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olimpikonjaink készen állnak Rióra. Kevesebb, mint egy hónap van hátra az olimpiáig. A magyar küldöttség tagjai tegnap tették le esküjüket. Kiderült az is, ki viszi majd a magyar zászlót a nyitóünnepségen. Szilágyi Áron kardvívóra esett a választás.

Alighogy vége lesz a foci Eb-nek, máris készülhetünk a sport legnagyobb ünnepére:

augusztus 5-én lesz a riói olimpia megnyitója.

Az ötkarikás játékokon húsz sportágban 162 magyar induló képviseli majd hazánkat. A nyitóünnepségen az olimpiai bajnok kardvívónk,

Szilágyi Áron viszi majd a magyar zászlót.

A sportoló nem volt ott az eskütételnél, és a bejelentésnél sem, így egy osztrák gleccserről, magyar zászlóval a kezében köszönte meg a hatalmas megtiszteltetést.

A Művészetek Palotájában azok a sportolók, akiknek edzésterve, időbeosztása engedte, mind letették az olimpiai esküt.

Szívós Márton olimpiai bajnok vízilabdázónk is posztolt képet az eseményről.

Forrás: facebook/szívos marton

Jakabos Zsuzsanna úszó pedig már korábban megmutatta a hivatalos magyar szurkolói pólóját.

Forrás: facebook/jakabos zsuzsanna

Az olimpia hivatalos dalát néhány napja mutatták be, már lehet hangolódni vele a szurkolásra.

Tom Cruise újra szerelmes: imádott vallását is feláldozná a nőérthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-tom-cruise-ujra-ratalalt-a-szerelem-hatat-forditott-a-szcientologianak-a-sztar.htmlA színész annyira beleszeretett a partnernőjébe, hogy a hírek szerint bármit képes feláldozni érte. A négy éve szingli sztár újra boldog! TV + Sztárok--Lionel Messi hatalmas bajban! 21 hónap börtönt kapott a sztár http://www.life.hu/sztarok/20160706-lionel-messi-es-edesapja-21-honap-bortont-kapott-4-millio-eurot-rejtettek-el-az-adohatosag-elol.htmlAz ítélet szerint a focista és édesapja három év alatt mintegy 4 millió eurót rejtettek el az adóhatóság elől. TV + Sztárok--Jennifer Aniston kiakadt: alkoholproblémákkal küzd a világsztár! http://www.life.hu/sztarok/20160705-jennifer-aniston-alkohol-problemakkal-kuzd-a-szineszno-nagyon-maga-alatt-van.htmlArról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Anistonnak és férjének házassága közel sem a legboldogabb. A legújabb hírek szerint azonban a sztár nem csak emiatt borult ki! TV + Sztárok--Tragédia! Elhunyt Varnus Xavér édesapja: megható sorok! http://www.life.hu/sztarok/20160704-varnus-xaver-edesapja-elhunyt-a-sztar-egy-meghato-fotoval-emlekezett.htmlA magyar orgonaművész szomorúan tudatta a rossz hírt a közösségi oldalán. Persze azonnal ellepték őt a részvétnyilvánító üzenetek. TV + Sztárok--Döbbenet! Ebben a házban élt a megerőszakolt kétéves kislány: fotó! http://www.life.hu/news/20160707-felszivodott-a-megeroszakolt-keteves-kislany-edesanyja-itt-tortent-az-eset-foto.htmlA Blikk megtalálta azt a házat, ahol a csöppség, az édesanyja, és annak élettársa élt. A lap szerint a 19 éves H. László és szomszédja Szilvia akkor estek szerelembe, amikor a fiatal nő elveszítette élettársát, a kislány édesapját. News--Caitlyn Jenner 40 év után nőként tért vissza: íme, a friss fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160704-caitlyn-jenner-40-ev-utan-ujra-cimlapon-ezuttal-nokent-sport-illustrated-fotozas.htmlA Kardashian-Jenner család egykori családfője, a nővé vált Bruce Jenner egy különleges fotózáson vett részt a minap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.