Lezuhant egy kisrepülőgép az M3-asnál: lángoló roncs az autópályán!

Forrás: Adrian Pingstone -
autópálya repülő roncs kisrepülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisrepülő az M3-as autópályán, a 63. kilométernél ért földet. Áldozatokról vagy sérültekről egyelőre nem érkezett információ.

A hírek szerint a roncs ki is gyulladt. A katasztrófavédelem egységei megjelentek a helyszínen, de nem találják a repülőt, várhatóan a honvédség segítségével légifelderítéssel nézik át a környéket a pálya melletti erdős részen. Sérültekről egyelőre nem érkezett információ - írja a Blikk.

Képünk illusztráció Forrás: Adrian Pingstone
Legszebb pillanat: portugál kisfiú vigasztalta meg a zokogó franciáthttp://www.life.hu/news/20160711-portugal-kisfiu-vigasztalta-meg-a-zokogo-francia-drukkert.htmlNagy meglepetést okozott a végső portugál győzelem, amivel hatalmas örömöt okoztak szurkolóiknak. Természetesen a francia drukkerek finoman szólva nagyon letörtek voltak, többeknél el is törött a mécses. NewsOrigoSokk! Holttestet találtak egy Érden kigyulladt lakókocsibanhttp://www.life.hu/news/20160711-holttestet-talaltak-egy-erden-kigyulladt-lakokocsiban-kozolte-a-katasztrofavedelem.htmlHolttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt lakókocsiban hétfő hajnalban Érden - közölte az országos katasztrófavédelem. News--Portugál tragédia: sírva vitték le a pályáról Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/news/20160710-foci-eb-portugal-tragedia-levittek-a-palyarol-cristiano-ronaldot.htmlRémesen végződött a foci EB döntőjének első félideje a portugálok számára. News--Hatalmas változás Kulka János állapotában - Orvosa is megdöbbenthttp://www.life.hu/news/20160710-kulka-janos-allapota-gyorsan-javul-stroke-agymutet.htmlMár 3 hónapja annak, hogy Kulka János stroke-ot kapott és életmenő agyműtétet hajtottak végre rajta. Szerencsére villámsebességgel javul az állapota, szegedi gyógytornásza sem akar hinni a szemének.News--Most kívánj csudaszépeket! TÍZMILLIÓSZOROS NAP vanhttp://www.life.hu/news/20160708-tizmillioszors-nap-julius-nyolcadikan-penteken-ilyenkor-kell-csupa-jot-kivanni-magadnak-es-masoknak.htmlJúlius 8-a tízmilliószoros nap, ezért érdemes minden gondolatod, tetted és tevékenységed jóra fordítani. News--Videó készült a halálos rendőri igazoltatásról (18+)http://www.life.hu/news/20160708-video-keszult-a-halalos-rendori-igazoltatasrol-baratnoje-videora-vette-majd-kitette-facebokkra.htmlEgyszerű rendőri igazoltatásnak indult, gyilkosság lett a vége. Videó is készült az amerikai tragédiáról, melyben egy ember meghalt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.