Brutális balesetet szenvedett Michael Schumacher fia: elképesztő videó!

videó Michael Schumacher baleset Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bukással kezdődött az olasz F4-es bajnokság második mugellói futama vasárnap délelőtt. A Forma 1-es legenda gyermeke is érintett az ügyben. 

Mick a Formula 4 versenyén vett részt Mugello-ban, ahol a rajnál brutális balesetbe keveredett, mikor lefulladt a rajtnál. Legnagyobb szerencséjére épségben megúszta a történteket, ám az autója csúnyán összetört. A versenyigazgatóság azonnal piros zászlóval intette le és 11 órára halasztotta a futamot.

Ahogy mondani szokták, nem esett messze az alma a fájától: Michael Schumacher fia egyre jobb eredményeket ér el a sportban, így hamarosan apja nyomdokaiba léphet. Édesapja 2013 decemberében szenvedett életveszélyes síbalesetet, majd fél évig kómában feküdt. Nemrég hazaengedték a kórházból, Schumi állapotáról pontos információkat azonban nem tudunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.