Tragédia! Elhunyt A muzsika hangja sztárja, Charmian Carr

Forrás: AFP/Valerie Macon -
halál Charmian Carr színésznő A muzsika hangja szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő évek óta a demencia egyik ritka fajtájában szenvedett. A világhírű produkcióban ő játszotta Liesl von Trapp szerepét.

Charmian Carr 73 éves volt. A hírek szerint Los Angelesben, a saját otthonában hunyt el. A sztár a film után két könyvet is írt Mindörökké Liesl és Levelek Lieslnek címmel. Férjétől – akivel A muzsika hangja forgatásán ismerkedett meg – két gyereke született. A filmes karrier után teljesen más pálya felé vette az irányt: egy kaliforniai lakberendező cégnél dolgozott – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Valerie Macon
Robbanás történt Barcelona mellett: Egy halott, sok sérülthttp://www.life.hu/news/20160918-robbanas-tortent-barcelona-mellett-egy-halott-a-17-serultbol-haromnak-sulyos-az-allapota.htmlEgy hétemeletes ház második emeletén történt a robbanás vasárnap reggel a Barcelonától nagyjából 20 kilométerre lévő Premiá de Mar központjában. NewsGyászhír! Megvan a riói paralimpia első halálos áldozatahttp://www.life.hu/news/20160918-meghalt-bahman-golbarnezad-irani-parakerekparos-a-rioi-olimpia-szombati-versenynapjan.htmlKórházba szállítás után meghalt Bahman Golbarnezad iráni parakerékpáros a riói olimpia szombati versenynapján. News--Hivatalos! Az eltűnt maláj gépé a megtalált szárnydarabhttp://www.life.hu/news/20160916-megtalaltak-az-eltunt-malaj-utasszallitohoz-tartozo-szarnydarabot-tanzaniaban.htmlMár hivatalosan is megerősítették, hogy a több mint két éve eltűnt maláj utaszállítóhoz, az MH370-es járathoz tartozott a szárnydarab, amit Tanzániában találtak meg. News--Nem tévedhetsz el! - zenészek fogtak össze az eltűnt gyerekekérthttp://www.life.hu/news/20160915-nem-tevedhetsz-el-zeneszek-fogtak-ossze-az-eltunt-gyerekekert.htmlPéldátlan összefogásban született meg a "Nem tévedhetsz el!" című dal, amelyben a résztvevők a gyermekeltűnések problémájára, és az Eltűnt Gyerekekért Alapítvány tevékenységére szeretnék felhívni a figyelmet.NewsOrigoBejelentették a Prima Primissima-díj 2016-os jelöltjeithttp://www.life.hu/news/20160913-megvannak-a-prima-primissima-dij-2016-os-jeloltjei.htmlBejelentették az idei Prima Primissima- díj jelöltjeit. 10 kategóriában 30 jelölt összesen 250 millió foritntot kap, tehát minden jelölt 5 millió forinttal fog gazdagoni, a győztesek pedig fejenként 15 milliót kapnak az erkölcsi elismerés mellett. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoJégvihar csap le ma hazánkra!http://www.life.hu/news/20160913-bar-meleg-lesz-orszagos-riasztas-adtak-ki-helyenkent-jegesore-kell-szamitani.htmlBár fázni ma sem fogunk, mégis durva jégesőre és viharokra lehet számítani a mai nap folyamán.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.