Hatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papból

Forrás: Facebook/Profiesküvő -
Szombathely ének pap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csaknem 130 ezren tekintették meg a szombathelyi papról készült videót, amelyben egy ifjú párt örvendeztet meg a Hallelujah című dallal. A pap csodás hangjától libabőrös lesz az ember!

Rengetegen megnézték és meg is osztották a szombathelyi papról készült videót, aki alaposan meglepett egy ifjú párt a Székesegyházban. Gombos Bálint csodálatos énekhangjával ejtette ámulatba a násznépet, akik mindannyian egy szimpla prédikációra számítottak a paptól, de nem azt kapták, annál sokkal többet. Gombos Bálint a Hallelujah című számmal ajándékozta meg az ifjú párt.

Hatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papból, Gombos Bálintból Forrás: Facebook/Profiesküvő

"Két éve volt az unokahúgom esküvője, ő átküldött nekem egy linket arról az ír papról, aki a Hallelujah-t énekelte egy esküvőn. Egy mosoly jel kíséretében azt írták hozzá: ezt mi is elvárjuk tőled" - árulta el Gombos Bálint a Borsnak, hogy hogyan kezdődött minden. A pap hozzátette, zenét szerető emberek voltak azok a szombathelyi fiatalok, akiknek a videón énekel. "Úgy gondoltam, hogy meglepem őket a dallal, s persze egy kicsit talán magamat is, hiszen 11 éve, szeptember 24-én szenteltek pappá.

Volt ám nagy csodálkozás, hiszen a videó készítője is prédikálásra számított,

így le is maradt a felvételről a Hallelujah első sora" - mesélte, és azt is megígérte, elgondolkozik azon, hogy komolyabban is foglalkozzon az énekléssel, mivel többen is ajánlották neki.

Megszólalt a robbantásban megsérült taxis: “3 centin múlt az életem”http://www.life.hu/news/20160928-megszolalt-a-szombati-terez-koruti-robbantasban-megserult-taxis-nehany-centin-mult-az-elete.htmlA szombat éjjeli robbantásban a két rendőrön kívül egy taxis is megsérült, szerencsére csak könnyebben. A sofőr beszámolt a szörnyű éjszaka részleteiről, amit elmondása szerint soha nem fog elfelejteni. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoLakhatási problémái adódtak, majd nyert 25 millió forintot http://www.life.hu/news/20160927-titokban-lett-milliomos-judit-maradj-talpon-adasa-a-no-a-legjobb-pillanatban-nyert.htmlKiss Judit történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt. NewsOrigoElítélték a magyar válogatott futballistát, Fitos Józsefethttp://www.life.hu/news/20160927-eliteltek-a-magyar-valogatott-futballistat-fitos-jozsefet-ketrendbeli-csalas-vadjaval-elso-fokon.htmlEgy év hat hónap börtönre ítélte a Szentendrei Járásbíróság az egykori válogatott futballistát, Fitos Józsefet kétrendbeli csalás miatt. Az ítélet végrehajtását viszont három év próbaidőre felfüggesztette. NewsOrigoPénzt fizetett a szexért a 13 éves kisfiúnak (18+)http://www.life.hu/news/20160927-penzt-fizetett-a-szexert-a-37-eves-ferfi-a-13-eves-keszthelyi-kisfiunak.htmlBüntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe. News--Itt a videó a Teréz körúti robbanásról: durva felvételek! (+18)http://www.life.hu/news/20160926-terez-korut-robbanas-videofelvetel-kerult-nyilvanossagra-a-rendorseg-segitseget-ker.htmlA Police.hu oldalára került fel az a felvétel, melyen látható a halászkalapos elkövető és az utolsó másodpercekben a robbantás is. News--Meghalt Pálinkás György író, költőhttp://www.life.hu/news/20160926-meghalt-palinkas-gyorgy-iro-kolto-70-eves-koraban.htmlHetvenéves korában hunyt el Pálinkás György, aki ismert író, költő és szerkesztő volt, a Kijárat Kiadó alapítója és igazgatója. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.