Megszólalt a Cegléden agyonvert kisfiú édesapja

Forrás: Thinkstock -
halál csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Most megszólalt a kisfiú édesapja. 

Megszólalt annak a ceglédi asszonynak a férje, aki kedden beismerte egy év körüli kisfia megölését. Az édesapa nem volt otthon, dolgozni indult, útközben érte a tragédia híre. "A feleségem sosem bántotta a gyerekeket, szerintem véletlen tragédia lehetett. Nagyon jó anya, ismerem, tíz éve vagyok vele. Valami nagyon felgyülemlett benne talán – de nem tudom, mi történt" – nyilatkozta az M1-nek az agyonvert kisfiú apja.

Elmondta azt is: a felesége hét hónapos terhes és nagyon rosszul éli meg a történteket. „Annyi kihallgatás, annyi kérdés... De majd biztosan tisztázza magát" – tette hozzá.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.