injekció heroin anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek egy fiatal anya és annak barátja ellen, a pár ugyanis heroinnal injekciózta a nő gyermekeit, hogy a három kicsi elaludjon. A család egyébként nyomorúságos körülmények között élt, patkányürülékkel volt tele a lakás.

Heroinnal injekciózta gyermekeit az anya és annak barátja Washingtonban. A családra a pár barátja hívta fel a hatóságok figyelmét, mivel az ott uralkodó állapotok már tarthatatlanok voltak. A 24 éves anyának, Ashlee Huttnak három gyermeke volt: egy 6 éves fiú és egy négy-, valamint egy kétéves kislány.

Ashlee Hutt Forrás: Facebook/Ashlee Hutt

A legnagyobb gyermek elárulta a hatóságoknak, hogyan keverte össze esténként az anyja a fehér port vízzel, amit aztán beléjük injekciózott. Otthon csak altatólének hívták a heroint, amit intravénásan adtak a gyerekeknek. Nemcsak az anya, hanem annak 25 éves barátja, Leeroy McIver is rendszeresen kábította a kicsiket.

Egy alkalommal még fojtogatták is őket.

Emellett ráadásul az otthoni körülmények is nyomorúságosak voltak: patkányürülék volt mindenhol a lakásban. A pár mindkét tagja bevallotta, hogy heroinfüggők. Ashlee Hutt és Leeroy McIver ellen is vádat emeltek – írja a Daily Mail.

Diáklányos pornófilmekben szerepelt a tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20161102-pornofilmekben-szerepelt-a-szentpetervari-tanarno-kirugtak.htmlElőkelő szentpétervári iskolában tanított Svetlana Topol, akinek nem volt mindig ilyen visszafogott munkája: korábban pornófilmekben szerepelt, ahol többnyire diáklányt alakított. A tanárnőt azonnal elbocsátották, miután valaki a kollégáinak és a diákjainak is elküldte a filmjei linkjét. News--A Népligetben meggyilkolt nő nem volt prostituálthttp://www.life.hu/news/20161102-a-nepligetben-meggyilkolt-no-lanya-uzeni-edesanyja-nem-volt-prostitualt.htmlOktóberben bukkantak egy fiatal nő holttestére a Népliget egy eldugott, bokrokkal övezett részén. Emiatt és azért, mert a nőt lemeztelenítve találták meg, sokan feltételezték, hogy prostituáltként dolgozhatott az áldozat. A lánya cáfolja ezeket a feltevéseket. NewsOrigoMegszólalt a Cegléden agyonvert kisfiú édesapjahttp://www.life.hu/news/20161101-megszolalt-a-cegleden-agyonvert-kisfiu-edesapja-az-anyat-gyanusitjak.htmlŐrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Most megszólalt a kisfiú édesapja. NewsOrigoKiderült, hogy nem a szolárium okozza a bőrrákothttp://www.life.hu/news/20161024-nem-a-szolarium-okoz-borrakot-a-szolariumot-hasznalo-noknel-es-ferfiaknal.htmlEgy nemrég készült felmérés szerint közvetlenül nem a szolárium tehet arról, hogy a mesterséges napfürdőzést előszeretettel kiélvező férfiak és nők körében gyakrabban alakul ki a halálos kimenetelű bőrrák. NewsOrigoEgyéves gyereket találtak holtan Cegléden, az anyát őrizetbe vettékhttp://www.life.hu/news/20161101-egyeves-gyereket-talaltak-holtan-cegleden-az-anyat-orizetbe-vettek-kisfia-megolesevel-gyanusitjak.htmlŐrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. NewsOrigoLetépte egy ötéves gyerek karját egy ukrajnai állatkertben egy medvehttp://www.life.hu/news/20161031-letepte-egy-oteves-gyerek-karjat-egy-ukrajnai-allatkertben-egy-medve-a-kolyket-vedelmezte.htmlA fiú egy pár hónapos medvebocsot akart megsimogatni egy ukrajnai állatkertben, de a kölykét védelmező anyaállat rátámadt, és szétmarcangolta a karját, amit az orvosok már nem tudtak megmenteni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.