17 métert repült a Nyíregyházán elgázolt fiatal lány

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger -
gázolás Nyíregyháza lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A figyelmetlen 88 éves sofőr Nyíregyházán gázolt el egy fiatal lányt, aki csodával határos módon túlélte a balesetet. 17 métert repült a lány és sokkos állapotba került a baleset után, ezt mutatja az is, hogy szinte végig a fél pár csizmáját kereste, ami egy fa tetejéről került elő.

Szinte fékezés nélkül gázolta el a 88 éves figyelmetlen sofőr Nyíregyházán a fiatal lányt. A sérült a Sóstói út és az Etel köz sarkán egy gyalogátkelőhelyen ment át, és már majdnem átért a másik oldalra, amikor elsodorta őt az autó. 17 métert repült a nagy erejű gázolás következtében, de csodával határos módon túlélte a balesetet.

17 métert repült a Nyíregyházán elgázolt fiatal lány - Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger

Sokkos állapotba került, és folyton csak az eltűnt fél pár csizmáját kereste. A lányt kórházba szállították megfigyelésre, de ő mindvégig nagyon ragaszkodott a cipőjéhez, amit végül a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület szerzett meg a fa tetejéről. Vincellér Tibor, az egyesület elnöke a telefonhívás beérkezésekor alig akarta elhinni, hogy egy csizma miatt kell kivonulniuk. "Sajnos valakinek a kárán ugyan, de nagyot nevettünk.

Amikor beérkezett a telefonhívás, nem akartunk hinni a fülünknek, hogy egy csizma miatt kell kivonulnunk.

(..) Ez a fél pár lábbeli nagyon oda vágyott a fa tetejére. Mire lepiszkáltam a faágról, amelyen megrekedt, egy másikra esett, így onnan is „menteni" kellett. A fáról leütögetve a csizmát, mindenki döbbenten nézett: a szárából ugyanis egy fél pár zokni is kiesett" - mondta a Blikknek az elnök.

Hosszú Katinka 400 méter vegyesen ismét aranyérmet nyert a világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161207-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-ismet-vilagbajnok-lett.htmlHosszú Katinkát megint csak a távolból láthatták versenytársai 400 méter vegyesen, nagyjából fél medencére volt a többiektől. Hatalmas előnnyel szerezte meg újabb aranyérmét ebben a számban, de nem ő az egyedüli, aki jól teljesített. A 24 éves Bernek Péter bornzérmet nyert. News--Lehoczky Éva operaénekesnő kutyájával együtt égett halálrahttp://www.life.hu/news/20161207-lehoczky-eva-operaenekesno-es-kutyaja-meghaltak-egy-lakastuzben.htmlKedd délután kapott lángra a 92 éves Lehoczky Éva operaénekesnő budai háza. A művésznőnek sajnos nem volt esélye kimenekülni, kutyájával együtt égett halálra. News--Bennégett lakásában a legendás magyar operaénekesnőhttp://www.life.hu/news/20161206-tragedia-laskatuzben-hunyt-el-az-ismert-magyar-operaenekes.htmlMeghalt egy idős nő egy kigyulladt házban a főváros II. kerületében, a Ferenchegyi úton kedden - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A Blikk információja szerint az legendás operaénekesnő, Lehoczky Éva hunyt el a balesetben. Egyelőre senki sem erősítette meg a hírt. NewsOrigoElhunyt a híres színésznő, Margaret Whittonhttp://www.life.hu/news/20161206-margaret-whitton-67-evesen-elhunyt.htmlRengeteg ismert filmben játszott Margaret Whitton, a többi között a Dupla vagy semmiben, vagy Az arc nélküli emberben. A híres színésznő 67 évesen távozott az élők sorából, elvesztette a harcot a rák ellen. NewsOrigoMichael Phelps szerint Hosszú Katinka lenyűgöző sportoló http://www.life.hu/news/20161206-hosszu-katinka-egy-lenyugozo-sportolo-michael-phelps-kendozetlen-velemenye.htmlAz év úszójának választott amerikai sportember a windsori rövidpályás világbajnokság helyszínén rendezett gála után nyilatkozott az M4 Sportnak a magyar lány munkájáról. NewsAFP3 hónapos terhes kismamát lőttek agyon egy indiai esküvőnhttp://www.life.hu/news/20161206-terhes-kismamat-lottek-agyon-egy-indiai-eskuvon.htmlHárom hónapos terhes volt a fiatal nő, akit egyszerűen agyonlőtt egy dühös férfi. A kismama egy esküvőn táncolt a színpadon, amikor a borzalmas tragédia megtörtént. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.