Magyar hajléktalant ölt meg egy amerikai sorozatgyilkos

halál gyilkos sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal amerikai sorozatgyilkos végzett az idős magyar hajléktalannal Amerikában.

A 19 éves Christopher Straham már negyedik alkalommal gyilkol, most egy 73 éves magyar férfi volt az áldozata, aki hazafelé tartott a vásárlásból. A baltimore-i Pulanski Highway mentén sétált az idős ember, amikor szóváltásba keveredett a fiatal amerikai férfival.

Straham fittyet hányt arra is, hogy az öreg férfi egyik kezében egy nehéz szatyrot tartott, a másikkal pedig a botjára támaszkodott: kegyetlenül a

földre vitte, ököllel ütni kezdte, majd a kését is előrántotta.

Térfigyelő kamerák rögzítették az elkövetőt Forrás: Baltimore Police

Az áldozat próbált védekezni, de a késsel szemben már nem volt sok esélye. Christopher mindösszesen néhány dollárt zsákmányolt, az öreg ember pedig a helyszínen életét vesztette. - írta meg a WashingtonTimes.

A halálhírrel nem volt kit felhívni, mert az áldozat feltehetőleg hajléktalanként tartózkodott az Egyesült Államokban, nem voltak regisztrált hozzátartozói. Az elkövető külsejét azonban sikerült rögzíteni egy térfigyelő kamera segítségével, így most körözést adtak ki ellene. Amennyiben valóban ő a tettes, úgy nem először kerülne a rendőrség kezei közé, korábban fegyverkereskedésért és bántalmazásért állt bíróság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.