A Facebook mentette meg a nő életét

Forrás: Facebook/FionaWalker -
menekülés támadás News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiona Walker hajnal kettőkor, egyedül, gyalog indult haza a céges buliból, ám utólag kiderült, ez igencsak rossz ötlet volt. 

A Mirror számol be Fiona Walker történetéről, ami nagyon könnyen rosszul sülhetett volna el. A nő hajnalban, egyedül indult haza egy céges buliból. Nem akart taxival menni, mert nem tudta előre, meddig szeretne maradni, hajnalban pedig már nem talált kocsit, így egyedül készült megtenni a 7 kilométeres távot.

Fiona Walker Forrás: Facebook/FionaWalker

Út közben egyszer csak feltűnt neki, hogy követik:

a mögötte lévő férfi egyre csak közelebb ért hozzá. Azon gondolkodott, hogy felhívja a rendőrséget, ám végül nem merte, mert félt, hogy a férfi rátámadna - így a Facebookon, bejegyzések formájában kérte ismerősei segítségét.

"Segítség – próbálok hazajutni Kilmarnockból, de valaki követ, és majd' beszarok.." - írta a nő az első bejegyzésben, amit további kétségbeesett mondatok követtek. Mázlija volt, mert az egyik ismerőse még ébren volt, és autóval elment a nőért. Ekkor az ismeretlen férfi elrohant, Fiona pedig szerencsére megúszta a támadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.