Menekülést tervezett a Las Vegas-i merénylő: állítják, bűntársa is lehetett

Forrás: AFP/2017 Getty Images/David Becker -
Stephen Paddock bűntárs Las Vegas-i lövöldözés menekülés merénylő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megyei seriff szerint nagyon nehéz elhinni, hogy ezt a mészárlást teljesen egyedül tervezte meg, és hajtotta végre Stephen Paddock. Egyre erősebb a gyanú, hogy volt segítője, és azt tervezte, hogy élve hagyja el a területet.

Stephen Paddock borzalmas mészárlást végzett Las Vegasban. Közel 60 embert megölt, több mint 500-at pedig megsebesített. Végül saját magával is végzett a hotelszobában, ahonnan a lövéseket leadta. Joe Lombardo seriff szerint nagyon nehéz elhinni, hogy ezt a borzalmas tettet egyedül tervelte ki, és hajtotta végre.

A Las Vegas-i merénylőnek lehetett segítője Forrás: AFP/2017 Getty Images/David Becker

„Azt kell feltételeznünk, hogy kapott valamilyen segítséget. Amit tudunk, hogy Stpehen Paddock évtizedeket töltött el fegyverek és lőszerek gyűjtésével, titkos életet él, és biztos, hogy vannak dolgok, amiket soha nem fogunk tudni megérteni. Lehet, hogy ő egy olyan szuperképességekkel rendelkező férfi, aki képes volt arra, hogy ezt az egészet egyedül véghezvigye, de ezt nagyon nehezen tudom elhinni" – mondta Joe Lombardo. Hozzátette, 1600 lőszert és robbanóanyagot is találtak a férfi autójában, feltételezik, hogy menekülni akart a férfi. Ezt igazolja az is, hogy rejtett kamerákkal figyelte a szálloda folyosóját is – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.