Az áldozat férje lehet a bohócjelmezes gyilkos

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság bohócjelmez bohóc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 éve húzódik a bohócjelmzes gyilkos ügye, de most úgy tűnik kiderült, hogy ki áll a bizarr tett hátterében. 

Marlene Warren 1990. május 26-án reggel veszítette életét, miközben a fiával reggelizett. Valaki becsöngetett, mire az asszony ajtót nyitott, és megpillantott egy bohócot, aki virággal és két lufival állt a kezében.

Úgy tűnik, a saját férje végzett a mit sem sejtő asszonnyal Forrás: Thinkstock

Ám amikor az ajtó kinyílt, a furcsa alak fegyvert rántott, arcon lőtte a 40 éves nőt, majd visszaült a kocsijába és elhajtott a helyszínről. Az édesanyához mentőt hívtak, kórházba szállították, de két nappal később életét vesztette.

A wellingtoni rendőrség közel 30 éve keresi a tettest, és most úgy tűnik, már közel állnak az igazsághoz. Marlene férjét azonnal kizárták a gyanúsítottak közül, ám most újra ráterelődött a figyelem. Mint kiderült, a házasságuk elég rossz volt, a nő pedig többször is el akart válni, ráadásul minden közös értékük az asszony nevén volt.

A fél világ ledöbbent a kegyetlen gyilkosságon Forrás: Sun-Sentinel

A férjnek szeretője volt, egy Sheila Keen nevű nő, aki a családi házhoz közel lakott. Most pedig kiderült, hogy a gyilkosság előtt nem sokkal egy nő bohócjelmezt vásárolt az egyik környékbéli üzletben - írta meg a Mirror.

Gyilkos apák, akik lemészárolták saját családjukat (18+)

Korábban már írtunk anyákról, akik a legősibb ösztön ellenére, megölték saját gyermekeiket, sőt beszámoltunk olyan esetekről is, amikor a család legjobb barátjában sem kellett volna megbízni. Most olyan ördögi apákat mutatunk be, akik érthetetlen okokból fordultak saját családjuk ellen. Sokkoló tartalom következik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.