Hiába kereste a családja az eltűnt fiatal nőt, már eltemették

Forrás: YouTube -
halál Crissita Cage-Toaster eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Crissita Cage-Toaster családjának története szívszorító és bizarr. A rokonok sosem fognak tudni megbékélni a fájdalommal. 

8 évvel ezelőtt tűnt el Crissita Cage-Toaster, akinek a kocsiját a Detroit folyó partján találtak meg. A szülők azonnal jelentették az eltűnést a rendőrségnek, illetve plakátokat helyeztek ki a lány arcával szerte a környéken, hátha valaki rábukkan.

Egy színes rózsatetoválást is magán viselt, ami kifejezetten előnyös ismertetőjegy volt a keresés szempontjából.

Crissitát a család hiába kereste, mert már rég eltemették Forrás: YouTube

A szülők felkerestek egy erre specializálódott szervezetet, hogy segítsenek megtalálni a lányt. Ezt követően derült ki, hogy a rendőrök a holttestet 5 hónap után megtalálták, egy évig a hullaházban tárolták, majd egy jelöletlen sírba temették több beazonosítatlan holttesttel együtt.

A család válaszokat akar a rendőrségtől, hogy mindez hogyan történhetett meg.

"Mindenki azt hajtogatja, hogy sajnálom. De valójában hogy is sajnálhatnák? Hiszen el sem tudják képzelni mit jelent ez az érzés. Ők nem tudják miken mentem át az évek alatt, míg a lányomat kerestem" - mesélte Crissita 58 éves édesanyja a Mirrornak.

Skorpióval a szájában videózta magát a férfihttp://www.life.hu/news/20171101-skorpioval-a-szajaban-videozta-magat-a-ferfi-video.htmlCsak erős idegzetűeknek ajánlott a következő videó...News--Brutális ütközet a Keletinél: fotókhttp://www.life.hu/news/20171101-brutalis-utkozet-a-keletine-fotok.htmlBaleset a fővárosban. NewsOrigo7 hónapos kislányát rázta halálra Fertőendréden egy anyahttp://www.life.hu/news/20171031-hethonapos-kislanyat-razta-halalra-fertoendreden-egy-anya.htmlHéthónapos kislányát halálra rázta egy magyar anya, aki gyakran ivott alkoholt és szedett nyugtatókat. Idegesítette a gyermek sírása, ezért végzett vele. News--Elhunyt Halász János olimpikon kosárlabdázóhttp://www.life.hu/news/20171031-elhunyt-az-olimikon-kosarlabdazo-halasz-janos.htmlHalász János olimpikon kosárlabdázó hétfőn hajnalban hunyt el, 88 évesen. Családja közölte a szomorú hírt. News--Egy médiaiskola tanára és vezetője évtizedek óta zaklatta fiatalkorú diákjaithttp://www.life.hu/news/20171031-egy-mediaiskola-tanara-es-vezetoje-evtizedek-ota-zaklatta-diakjait.htmlÉveken át zaklatta hetedikes-nyolcadikos diákjait egy médiaiskola vezetője és tanára. A bizonytalan, bátortalan lányokat szemelte ki, de arra kínosan ügyelt, hogy az áldozata elérje a 14 éves kort. NewsOrigoAutóbalesetben elhunyt a színészhttp://www.life.hu/news/20171031-autobalesetben-elhunyt-a-szinesz-kim-joo-hyuk.htmlAutóbalesetben vesztette életét Kim Joo Hyuk koreai színész, helyi idő szerint hétfő este.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.