Bizarr: 500 denevérrel él együtt ez az idős asszony

bizarr videó India denevér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 500 denevérrel él együtt egy indiai nő, aki állítja, így érzi jól magát, a kis állatokat pedig szinte családtagként szereti.

A 73 esztendős Shantaben Prajapati egy indiai faluban, Rajpurában él, és a denevérek először 20 éve kezdtek el beköltözni otthonában. Míg mások számára ez roppant bosszantó lenne, a nő azt mondja, ez így van jól.

„Bár először én is azt gondoltam, megpróbálom őket kizavarni, úgy éreztem, ez bűn lenne, így inkább hagytam őket. Évek óta velem vannak és gondoskodom róluk. Először csak egy volt, majd szépen megszaporodtak." – idézi a nőt a metro.news.

Az asszony fiatal korában elvesztette férjét, magányos napjait pedig az tölti ki, hogy a denevérek után takarít. Mint mondja, már alig tud járni, de feladatának tekinti, hogy rendesen tisztán tartsa otthonát. Néha nehéznek érzi, de mégsem bánja.

A faluban csak denevéres hölgynek becézett Shantaben, akinek egyébként 4 gyermeke is van, egyáltalán nem fél attól, hogy megbetegedjen a denevérek miatt. Úgy tekint a kis lakóira, mint a családjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.