Így tervezz a hosszú hétvégére: Németh Lajos elárulta, lesz-e kirándulóidő

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos tavasz meteorológus időjárás húsvét előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a négynapos hosszú hétvége, mindenki tervezget és arra kíváncsi, vajon milyen idő várható, lehet-e kirándulni. Most Németh Lajos választ adott erre a kérdésre.

Németh Lajos ezúttal a Szegedi Vadasparkból jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában. Az újonnan érkezett fókalányok társaságában mesélt arról, milyen idő várható a héten.

A következő napokban nagyon szeszélyes, változékony időnk lesz. Ha valaki a húsvéti ünnepekre kirándulást vagy szabadidős programot tervez, annak feltétlenül be kell csomagolni az esernyőt is. Különösen csütörtökön-pénteken lesz sok eső az országban. Újabb és újabb csapadékzónák érkeznek." – mondta a meteorológus.

Németh Lajosnak voltak azért jó hírei is: elárulta, a hosszú hétvége végére azért beköszönt a kellemes, tavaszi idő.

A hosszabb távú előrejelzések azt adják, hogy szombaton és vasárnap egyre inkább erősödik a nappali felmelegedés. Vasárnap, de különösen hétfőn 18, néhol akár 20 fok is lehet. Pontosan a húsvéti ünnepekre köszönt be az a jó idő, amire már mindannyian nagyon várunk."

Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gundel-takacs-gabor-es-vitray-tamas-20-ev-utan-ujra-beszeltek.htmlGundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gaspar-gyozo-szerzodest-szegett-eloben-jelentkezett-be-egy-musor-forgatasarol.htmlGáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött. TV + SztárokOrigoBejelentette eljegyzését Grace Kelly unokája: Charlotte Casiraghihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-bejelentette-eljegyzeset-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlEljegyezték Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit. Az ifjú vőlegény nem más, mint Dimitri Rassam producer. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--18 éves lett Boris Becker törvénytelen lánya, Anna Ermakovahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-18-eves-lett-boris-becker-torvenytelen-lanya-anna-ermakova.htmlGyönyörű nővé érett Boris Becker 18 esztendős nagylánya, Anna Ermakova. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Michael Barrymore, a gyilkossággal vádolt brit műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-visszater-a-kepernyore-michael-barrymore-a-gyilkossaggal-vadolt-brit-musorvezeto.htmlHúsvétkor visszatér a képernyőre Michael Barrymore, akit 2002-ben rúgott ki az ITV, miután egy hullát találtak essexi házának medencéjében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.