Teréz körúti robbantás: nem bizonyítható, hogy P. László van a biztonsági kamerák felvételein

Forrás: TV2 -
Teréz körúti robbantás videó kamera P. László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
P. Lászlót gyanúsítják a Teréz körúti robbantással, az ügyében legutóbb hétfőn tartottak tárgyalást. Dr. Kalina József bírónak pedig kétségei támadtak a kamerafelvételekkel kapcsolatban: nem bizonyítható száz százalékig, hogy a felvételen látható személy P. László volna.

A Teréz körúti robbantás ügyében hétfőn tartottak újabb tárgyalást, ekkor a térfigyelő kamerák felvételeit nézték végig. Dr. Kalina József bíró a vágatlan felvételek megtekintése után az elkövető fizikumával kapcsolatos kérdéseket tett fel, ugyanis ez az egyetlen, amiről azonosítható az elkövető. A robbantó ugyanis egyetlen egyszer sem nézett a kamerába, fején végig sapka vagy kapucni volt.

Nem biztos. hogy P.László látható a felvételeken Forrás: TV2

A szakértők és a rendőrök szerint a felvételeken egy 170-175 centiméter magas férfi látható, ezzel szemben P. László 183 centiméter magas. „Én már jeleztem a nyomozóknak, hogy a felvételeken a fiamnál jóval alacsonyabb személy látható. Végre a bíró úrnak is feltűnt" – mondta a Blikknek a gyanúsított apja. "

A védelem régóta kétségbe vonta, hogy az ügyfelem látható a kérdéses felvételen.

Eközben a gyanúsított egyre rosszabbul van a védője szerint. "Egyre rosszabbul van. A beszélőre sem szívesen jön ki. Az ügyéről nem lehet vele beszélni, csak egy lélekvándorlásról szóló elméletet hangoztat" - mondta még az ügyvéd.

Teréz körúti robbantás: nem tudni, P. Lászlónak mi volt az indítéka

Hiába tett részletes beismerő vallomást az eddigi gyanúsított P. László, az nem derült ki, hogy miért követte el a bűncselekményt. Nem világos, mi vette rá. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.