Szerelme mellé bújt a 15 éves lány, amikor a fiút lekapcsolták a lélegeztetőről

halál tinédzser baleset szerelem tragédia kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 16 éves volt Blake Ward, aki nyaralás közben szenvedett balesetet. Kórházba szállították, ám felébreszteni már nem tudták, végül lekapcsolták a lélegeztetőről. 15 éves szerelme mellébújt, hogy vele legyen az utolsó szívdobbanásokkor. 

Wales-ben, a Tywyn tengerpartnál szenvedett balesetet egy nyaralás alatt a 16 éves Blake Ward. Azonnal a Liverpoolban található gyermekkórházba szállították, ám már nem tudták felébreszteni. Lélegeztető tartotta életben, amelyről végül lekapcsolták.

A Metro írta arról, hogy az utolsó szívdobbanásokat nem kellett a kamasz fiúnak egyedül töltenie, hiszen mellébújt szerelme, a 15 éves Stephanie Ray. A lány édesanyja azt mondta a lapnak, hogy bár a fiú nem volt régóta a családjuk tagja, de megviseli őket az elvesztése. Lányukért is nagyon aggódnak, akit érthető módon nagy traumaként ért szerelme halála.

Facebook-oldalára is kiposztolt egy képet, melyen Blake karjai közt fekszik a fiú halálos ágyán.

"Ma volt a legnehezebb nap számomra, amelyet soha nem fogok elfelejteni. Néhányan tudjátok, hogy Blake kedden szörnyű balesetet szenvedett, azóta nem mozdultam el mellőle. Ahogyan mindannyian tudjátok, Blake egy szerető és gondoskodó ember, bármit megtenne bárkiért. Azt mondták, hogy ő már soha többé nem tér vissza, az agya megsérült, így arra a döntésre jutottunk, hogy leállítjuk a gépet és elengedjük őt" - kezdte Facebook-bejegyzését Stephanie. Leírta, hogy soha nem felejti majd el kedvesét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.