kilakoltatás hitel rendőrség ájulás adósság lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán egy félájult nőt és családját lakoltatták ki a 11. kerületben. Az esetről videófelvétel is készült.

Az ATV tudósítása szerint szerdán a 11. kerületi Bánk Bán utcában lakoltattak ki egy családot, akik korábban 3 milliós kölcsönt vettek fel, de az évek során ebből a kamatokkal együtt összesen 13 millió forintnyi tartozásuk lett.

A kilakoltatás során egy 50 év körüli nőt félájultan hoztak ki a rendőrök a lakásból. Az esetről videófelvétel is készült.

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Végh Judit, a Jóban Rosszban szereplője megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-vegh-judit-a-joban-rosszban-szereploje-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÉvek óta alakítja a Jóban Rosszban Dr. Steiner Dóráját Végh Judit, aki most közösségi oldalán megmutatta alakját bikiniben. TV + Sztárok--Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sarka-kata-nem-mindennapi-dekoltazst-villantott.htmlNem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. TV + SztárokOrigoElhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigoFriss hírek Michael Schumacherről: Mallorcára költözik a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-friss-hirek-michael-schumacherrol-mallorcara-koltozik-a-csalad.htmlHamarosan Mallorcára költözik a Schumacher család. A pilóta felesége 30 millió euróért vásárolt a szigeten egy 15.000 négyzetméteres birtokot, ami korábban a Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek a tulajdonában volt.TV + Sztárok--Fiatal férfira vágyik Görbe Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20180815-fiatal-ferfira-vagyik-gorbe-nora-parkapcsolat.htmlGörbe Nóra nyitott egy új párkapcsolatra, és úgy érzi, egy fiatal férfi személyében talán újra rátalálhat a boldogság. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.