Gerkary Bracho Blequett szemgolyó nyelv videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orrát, a könyökét, de még a szemgolyóját is meg tudja nyalni ez a lány, akinek extrahosszú a nyelve.

Az óvodában te is többször próbálkoztál azzal, hogy megnyald a könyököd? Fogadjunk, hogy nem sikerült! Nem is sikerülhetett, hacsak nincs akkora nyelved, mint Gerkary Bracho Blequettnek.

A lányt ugyanis olyan hosszú nyelvvel áldotta meg a sors, hogy nemcsak a könyökét, de az orrát és a szemgolyóját is képes megnyalni. Ebben az elképesztő videóban be is mutatja:

15 éves korában elhunyt a tehetséges olasz focista, Maicol Lentinihttp://www.life.hu/news/20190522-15-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-olasz-focista-maicol-lentini.html15 éves korában elhunyt az Internazionale fiatal labdarúgó-tehetsége, Maicol Lentini. News--Az EU tilalmat fogadott el az egyszer használatos műanyagokra vonatkozóanhttp://www.life.hu/news/20190522-az-eu-tilalmat-fogadott-el-az-egyszer-hasznalatos-muanyagokra-vonatkozoan.htmlA műanyagszennyezéssel szembeni fellépés jegyében tilalmat fogadott el az Európai Unió általános ügyekkel foglalkozó tanácsa bizonyos egyszer használatos műanyagokra vonatkozóan – közölte az uniós tanács kedden. News--A lánybúcsún történtek után dobta a menyasszonyát a férfihttp://www.life.hu/news/20190522-a-lanybucsun-tortentek-utan-dobta-menyasszonyat-a-ferfi.htmlEgy férfi azután szakított a menyasszonyával, hogy a nő a lánybúcsúján figyelmetlenségből csaknem megölte a kutyáját. NewsOrigoEdzőteremben maszturbált egy férfi, örökre kitiltották onnan (18+)http://www.life.hu/news/20190522-edzoteremben-maszturbalt-egy-ferfi-orokre-kitiltottak-onnan-18.htmlÖrökre kitiltották a hálózat összes edzőterméből azt a dél-afrikai férfit, aki a zsúfolt konditerem közepén maszturbált. NewsOrigoIdőjárás: marad az ítéletidő, esőre, záporra kell számítanihttp://www.life.hu/news/20190522-idojaras-marad-az-iteletido-esore-zaporra-kell-szamitani.htmlMaximum 20 fok körüli csúcsértékre lehet számítani csütörtökön. Az elkövetkező napokban marad az eső és a borús idő. NewsOrigoVilágszerte viharok pusztítanak: van, ahol hó is esetthttp://www.life.hu/news/20190522-vilagszerte-viharok-pusztitanak-van-ahol-ho-is-esett.htmlHatalmas viharok pusztítanak szerte a világon: Romániában a heves esőzések miatt kialakult árvíz pusztít, az Egyesült Államokban pedig tornádó, jégeső és hó. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.